Video Skype

Discussion in 'HTC ThunderBolt' started by mrhague, Sep 18, 2011.

  1. mrhague

    mrhague New Member

    Joined:
    Mar 27, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I just tried to use Skype on my TB and the video only seems to work on the back camera which makes it useless for video calls. I had a version which used to work months ago. How can I use the front camera to make a video call?

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  2. LocalFiveOh

    LocalFiveOh Member

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Tried the Tango app? Works well for me.

    Sent from my DroidBolt using ThunderForums
     
  3. deeroid x

    deeroid x Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    i just posted a topic about that too. i use oovoo, and quick but once i find this link, I'm going back to skype, because ive had it ob my other tb before.
     
  4. phil1166

    phil1166 Member

    Joined:
    Apr 25, 2011
    Messages:
    72
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    When we finally get Gingerbread, will it work then with Skype?
     
  5. paigow

    paigow New Member

    Joined:
    Sep 14, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    My thunderbolt is rooted and running 2.3.4 and Skype does work kinda. Front camera works but you can't turn the phone to get you head upright. Tango works fine Skype is plain retarded.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  6. Chukee

    Chukee Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    139
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    I'm not rooted and running 2.3.4 and skype video does work on the front. You can wait for the ota or download the ruu for gb at androidpolice.com. and yes. Installing the ruu will erase everything on your phone so you will have to reinstall your apps.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums