[ROM] Unofficial CM10/JB ROM Development [09/24 DATAFIX]

Discussion in 'Droid 4 ROMS' started by Hashcode, Sep 14, 2012.

  1. supershot666

    supershot666 Member

    Joined:
    Mar 8, 2012
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Did you flash the right Gapps? if you flashed the right Gapps try wiping both caches and booting again.
     
  2. 4low4fun

    4low4fun Member

    Joined:
    May 18, 2012
    Messages:
    340
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    I did use the correct gapps. I'll give wiping a try. It doesn't go into a boot loop or anything. It gets to the cm10 animation and just sits there.
     
  3. 4low4fun

    4low4fun Member

    Joined:
    May 18, 2012
    Messages:
    340
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    I figured out what i did wrong. I flashed cm10 then reboot then flash Gapps.. no reboot needed. Flash cm10 then flash Gapps on top of it.
    This rom is wicked smooth!!! Gps keeps telling me I'm in Colombia!?!? I can't wait for this to get out of the "Alpha" stage! But I'll be sticking with eclipse till then.
     
  4. koloheiole

    koloheiole New Member

    Joined:
    May 27, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i have the same problem. i tried wiping cache, formated everything, re-installed everything. still nothing i tried worked.
    my droid 4 is running on build number 6.7.2-180_dr4-16_m2-37 for the non-safe system.
     
    #16 koloheiole, Sep 20, 2012
    Last edited: Sep 20, 2012
  5. dewhashish

    dewhashish New Member

    Joined:
    Feb 12, 2012
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    anyone able to get a wireless tether working on this rom?
     
  6. phrir1

    phrir1 New Member

    Joined:
    May 16, 2012
    Messages:
    19
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +1
    Per dhacker29's Twitter he got the stock built in tether app working on cm10
     
  7. 4low4fun

    4low4fun Member

    Joined:
    May 18, 2012
    Messages:
    340
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    I had 4g on first boot up then lost it after reboot. Also every time I reboot I have to wait for it to optimize applications.. so pumped for hash to finish this build
     
  8. Hashcode

    Hashcode Developer
    Developer

    Joined:
    Nov 30, 2011
    Messages:
    145
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Los Angeles, CA
    Ratings:
    +20
  9. myfishbear

    myfishbear Developer
    Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    Ratings:
    +31
    n1 hash love your work! seems like your kicking its butt!
     
  10. Hendrik212

    Hendrik212 New Member

    Joined:
    Aug 25, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0

    Overall impression is good :)
    It's very fluid, all basic functions seem to work.
    I have some data issues in Germany. I need to create an access point for my provider, but somehow access points are not saved when I press save.
    And when I start the camera I only get a black screen.

    I wiped data after flashing, then I did setup WLAN and my google account and tried to start the camera app.
     
  11. orangechoochoo

    orangechoochoo Active Member

    Joined:
    Feb 12, 2012
    Messages:
    1,109
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    On a caboose
    Ratings:
    +12
    I can't wait until you guys focus on the kexec builds. I know you guys don't want to leave CM9 and CM10 (non-kexec) unfinished, that shows great work/rom development ethic.
     
  12. Hooks405

    Hooks405 Member

    Joined:
    Feb 11, 2012
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I flashed this earlier, i couldnt pull up 4g/3g. Camera opened but after taking a pic gallery forced closed
     
Search tags for this page
cm10 d2g
,
cm10 droid 2 global
,
cm10 htc thunderbolt
,
cm 10 thunderbolt
,
d2g cm10
,

droid 3 cm10

,
how long does cm10 take to boot
,
htc thunderbolt cm10
,
kexec cm10 droid 3
,

rezound cm10