1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

tryin to flash stock rom

Discussion in 'Droid 4 ROMS' started by sean2010, Mar 3, 2013.

  1. sean2010
    Offline

    sean2010 New Member

    Joined:
    Nov 25, 2012
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    got no rom on my stock side and eclipse rom on rom 1
    i got safestrap version 3.04 installed
    tryin to do this
    1 go into safestrap and select stock and boot so it says no os like b4

    2 remove safestrap in adb How to manually remove Safestrap (via ADB) | Hash-of-Codes get adb in this pack and rt click and press shift to get a command prompt in that folder

    3 flash sbf in fastboot mode using rsd (to enter fastboot when the phone is off, hold down power and both vol keys, when menu appears use vol- to scroll and vol+ to select) sbf file to flash



    ok i have abd installed how do u get Commands to be entered as su (should show “#” command prompt):
    in cmd

    abd sees my phone when in safestrape at reboot option (are u sure u want to reboot no os installed),if i boot into stockwith no os abd doesent see phone if i enter recovery
    it says its connected but
    cmd doesent have it listed as devices
  2. sean2010
    Offline

    sean2010 New Member

    Joined:
    Nov 25, 2012
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    will this work for droid 4

  3. myfishbear
    Offline

    myfishbear Developer Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,291
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    38
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    type:
    adb shell
  4. sean2010
    Offline

    sean2010 New Member

    Joined:
    Nov 25, 2012
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    yea i busy at the moment as well thanks

    il tell u were im at

    safestrap is enabled when i boot up the rom 1
    safestrap is disabled when i boot up the stock (maybe i could flash it with rsd if stock ss is disabled)
    adb devices only sees device in safestrape in stock but not in recovery

    when i open cmd and load adb shell in rom1 and type adb shell i get this
    shell@cdma_maserati:/ $

    when i open cmd and load adb shell in stock and type adb shell i get this
    #[6n
    when i type the first line command
    #[6n mount -t ext3 /dev/block/system /system
    it enters

    when i enter the 2nd command (ls -l /system/bin/logwrapper.bin)
    it says (not found)

    dident prceed any further i should be on the stock cause it selected in safestrap

    can i flash with rsd at this point
Search tags for this page
adb shell ~ # ←[6n
,
eclipse rom says no os loaded
,
flashing stock rom safestrap
,
how to flash stockrom using adbshell
,

safestrap no os installed

,
safestrap says no os