Touch Button Lights (246 update)

Discussion in 'Motorola Droid Bionic' started by squito, Sep 25, 2012.

  1. squito

    squito New Member

    Joined:
    Sep 25, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hi Everyone!!
    I just update to 246 over the weekend and the only issue im having is the touch buttons on the bottom of my phone no longer light up. is there anyone else on 246 that has noticed this? i was thinking of using HOB to reinstall the update but before i try that i figured i would ask. i was looking through the settings and i dont see anything that would disable them. and i havent frozen any apps yet. please let me know if anyone has any sugestions. dancedroid :icon_ banana:
     
  2. symbiontsoul

    symbiontsoul Member

    Joined:
    Jun 12, 2012
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    mine arn't either. Never noticed it.. oh well longer battery life..YAY :p
     
  3. squito

    squito New Member

    Joined:
    Sep 25, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Lol thats a good way to look at it. mybe i wont worry about reinstalling yet then.
     
  4. grgguy

    grgguy Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    391
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    SoCal
    Ratings:
    +2
    I'm on 246 and they are working fine
     
  5. NoClue48

    NoClue48 Member

    Joined:
    Jun 16, 2012
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Planet Earth
    Ratings:
    +0
    I'm assuming that you know that there is a light sensor that turns them on in low-light conditions and off in well-lit conditions, correct?

    I only bring it up because I'm running .246 and that's how they work on my phone...
     
  6. symbiontsoul

    symbiontsoul Member

    Joined:
    Jun 12, 2012
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    wierd. they must have tweaked the sensor. it would come on all the time at my desk. now they don't turn on unless I dim the lights. good call.
     
  7. NoClue48

    NoClue48 Member

    Joined:
    Jun 16, 2012
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Planet Earth
    Ratings:
    +0
    Cool... and your're welcome!
     
  8. squito

    squito New Member

    Joined:
    Sep 25, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    strange the reason i found out mine don't work was because it was dark and the light would not come on.... :blink: maybe i will reflash
     
  9. NoClue48

    NoClue48 Member

    Joined:
    Jun 16, 2012
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Planet Earth
    Ratings:
    +0
    Huh, sorry to hear that. Good luck with the refresh.
     
  10. altspeed

    altspeed Active Member

    Joined:
    Jan 1, 2012
    Messages:
    1,046
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Dallas, Lone Star Republic, North America, Terra
    Ratings:
    +17
    Fdr it before you reflash it, fixes most little annoying ics issues
     
  11. NoClue48

    NoClue48 Member

    Joined:
    Jun 16, 2012
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Planet Earth
    Ratings:
    +0
    Good point... I forgot to mention that.
     
  12. squito

    squito New Member

    Joined:
    Sep 25, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Good idea i didn't think of that. I'll try that and let you know.
     
  13. squito

    squito New Member

    Joined:
    Sep 25, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I tried the factory reset. still a no go, made sure to have all the lights off and i toggled through the brightness settings. i think I'm gonna try the reinstall.
     
  14. altspeed

    altspeed Active Member

    Joined:
    Jan 1, 2012
    Messages:
    1,046
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Dallas, Lone Star Republic, North America, Terra
    Ratings:
    +17
    darn
     
  15. dautley

    dautley Member

    Joined:
    Mar 6, 2011
    Messages:
    258
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Dickson, Tn.
    Ratings:
    +5
    +1 Sometimes restoring data can cause problems when going to a new ROM, a Factory Data Reset will usually take care of it so try that before reflashing.
     
Search tags for this page
android touch buttons not light
,
droid bionic buttons dont light up
,

galaxy s3 touch key light dull

,
ics 4 button keys light
,
motorola droid 3 touchkeys dont light?
,
touch button light off
,

touch button light settings in android

,
touch key light for motorola droid
,
touch light for android
,
turn off touch lights droid bionic