[TOOL] Easy Root Komplete

Discussion in 'RAZR HD/MAXX HD Development and Hacking' started by KaChow, Feb 12, 2013.

  1. AZBOY45

    AZBOY45 New Member

    Joined:
    Jul 1, 2011
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Arizona
    Ratings:
    +0
    Look's like I found the fix. You have to do a Factory Reset. Thanks for your help.
     
  2. KaChow

    KaChow Active Member

    Joined:
    Nov 7, 2012
    Messages:
    935
    Likes Received:
    143
    Trophy Points:
    43
    Ratings:
    +143
    Since you are on ICS 4.0.4 already, go ahead and take the Security Update 0.7.2 it is a 6MB file. After it downloads, install it and device will reboot and you'll see the Android with Blue Cube updating your device. Once it reboots go ahead and move towards Root... If you get an update for JB select Install later, JB OTA doesn't seem to be working correctly (skip it.) But, go on to Root...
     
    #38 KaChow, Mar 7, 2013
    Last edited: Mar 7, 2013
  3. AZBOY45

    AZBOY45 New Member

    Joined:
    Jul 1, 2011
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Arizona
    Ratings:
    +0
    KaChow, that was the first place i looked (Apps> Motorola Services and disable the app) but Disable services was not available to select actually there was nothing to select. So I had to do the factory reset. Did I mess something up, by doing that?
     
  4. KaChow

    KaChow Active Member

    Joined:
    Nov 7, 2012
    Messages:
    935
    Likes Received:
    143
    Trophy Points:
    43
    Ratings:
    +143
    As long as you still have Root confirm with RootChecker, should be fine. I also suggest going into Settings> About phone> System updates> Should receive a pop-up that reads: Your device is up to date! No update is necessary at this time. It is important to check that, if an error is received there, when we get that next update whenever it comes> you may have problems receiving it (with an error- of course.)

    On a side note, for those using Titanium Backup for those that receive a "Motorola Services" Force Closed, shoot me a pm and let me know. I have a most recent backup copy of Motorola Services that can be installed. This will save you from performing an FDR.
     
  5. arcaneedge

    arcaneedge New Member

    Joined:
    Mar 5, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Ok so I am taking the update right now and installing it. So basically I start the process on step 6 correct?
     
  6. KaChow

    KaChow Active Member

    Joined:
    Nov 7, 2012
    Messages:
    935
    Likes Received:
    143
    Trophy Points:
    43
    Ratings:
    +143
    You are Correct... :gotmyvote:
     
  7. AZBOY45

    AZBOY45 New Member

    Joined:
    Jul 1, 2011
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Arizona
    Ratings:
    +0
    Yes, I am getting Your device is up to date! No update is necessary at this time. So I'm good. PEOPLE THIS REALLY WORKS, EVERYTHING MIGHT NOT BE THE SAME BUT JUST GO THROUGH THE STEP. IT WILL WORK. I did have to do a factory reset after everything was done because Motorola was trippin, but all you have to re-install Root Checker, SuperSU and BusyBox. We'll I did you might have a different experience, everything may work correctly the first time.

    One thing KaChow should I go ahead and install SafeStrap? And do the Bloatware?

    Thx for all you help KaChow
     
    #43 AZBOY45, Mar 7, 2013
    Last edited: Mar 7, 2013
  8. KaChow

    KaChow Active Member

    Joined:
    Nov 7, 2012
    Messages:
    935
    Likes Received:
    143
    Trophy Points:
    43
    Ratings:
    +143
    Your welcome, glad it worked out.

    Definitely install SafeStrap and make a backup of your Clean Root. Then freeze the Bloatware and install the Hot spot with Entitlement Hack.

    Sent from my DROID RAZR HD using Tapatalk 2
     
    #44 KaChow, Mar 7, 2013
    Last edited: Mar 7, 2013
  9. leland_7

    leland_7 Member

    Joined:
    Mar 16, 2011
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I know nothing about this stuff but with all of the root talk I'm getting a tech boner as we speak. I just paid in full (well... ebay so kinda) for a Razr Maxx HD the other day and want to root. Gonna give this a try after my trip to ATL tomorrow. I can follow directions so I hope all goes well!
     
  10. arcaneedge

    arcaneedge New Member

    Joined:
    Mar 5, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Anyone know where to dl the Update 3.6.13 The JB 4.1.1 in stepp #11. Link is not working now or something...
     
  11. dillonorden

    dillonorden Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Gonzales, LA
    Ratings:
    +0
    i downgraded my razr maxx hd and now its stuck on the "droid eye" please help only had phone for less than 24hrs...
     
  12. GoCliffGo05

    GoCliffGo05 Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Aug 16, 2012
    Messages:
    3,025
    Likes Received:
    443
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +456
    Hold power + volume down for 10+ seconds. When it reboots, quickly press power + volume up + volume down. This will get you to the boot menu. Use volume down to get to recovery, press volume up to select it. At the dead android screen press volume up + volume down together. Wipe data and reboot. If that fails, run the utility again.

    Sent from my DROID RAZR HD using Xparent Cyan Tapatalk 2
     
Search tags for this page
due to security concerns google bans applications from provi
,

easyroot

,

easy root

,

easy root komplete

,
easy root komplete download
,
google bans applications from providing root access
,
google bans root access
,
motochopper
,
motochopper apk
,

unfortunately motorola services has stopped