1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Swype questions/help

Discussion in 'Android Applications' started by cromo8, Jun 16, 2010.

  1. cromo8
    Offline

    cromo8 New Member

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    516
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    so i had the original swype beta one of the 25k ppl to have it, then i rooted my phone and i am running 2.2 with kangerade, but now when i got to redowload and install i get an error message

    so i found out the beta was available for all today, so i made an account and when i get to the stage of install after it ype my login info it says the id of this does not match the one at registration any solutions?
  2. christim
    Offline

    christim Super Moderator

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    5,112
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New England
    Go back to the site, see if you can log in. Sounds like the userid or password you thought you had....you don't. There is a send password feature there if your password does not work.
  3. cromo8
    Offline

    cromo8 New Member

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    516
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    yea i got all my passwords correctly double checked and logged in
  4. reebz
    Offline

    reebz Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Fresno, CA.
    did you uninstall previous version of Swype?
  5. MJ5150
    Offline

    MJ5150 New Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    1,040
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Lacey, Washington
    Go into /data/app and delete anything that starts with com.swype.android. Then launch the Swype Installer again.

    -Mike