Swype Question

Discussion in 'Android General Discussions' started by dolpns13, Jun 15, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dolpns13

    dolpns13 Member

    Joined:
    May 10, 2010
    Messages:
    416
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Dirty Jersey
    Ratings:
    +0
    I downloaded Swype like a month ago and today when I try to use it, it says the trial period is up, please upgrade. I had no idea it was a "trial" type I was using.

    So my question is has this happened to anyone else? Is there a Swype I can use? Could I uninstall and then reinstall it again?

    Please help.
     
  2. Sweet Daddy

    Sweet Daddy Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    312
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +1
    Unfortunately no, it's a closed Beta.
     
  3. dolpns13

    dolpns13 Member

    Joined:
    May 10, 2010
    Messages:
    416
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Dirty Jersey
    Ratings:
    +0
    so in order to use it we have to purchase it?
     
  4. Moondonkey

    Moondonkey Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    222
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Sadly, it is not available for purchase yet.

    From what I have read, only people part of the closed beta have it working at this time. B
     
  5. clucernoni

    clucernoni Member

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Last edited by a moderator: Jun 15, 2010
Thread Status:
Not open for further replies.