Swype not working in FRF84B

Discussion in 'Android Tech Support' started by ohioDroid, Jul 3, 2010.

DroidForums.net is the premier Android Forum - Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
  1. ohioDroid
    Offline

    ohioDroid Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    309
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    It worked fine in the Froyo build from 2 weeks ago or so. Now, while the keyboard does come up, and the line from dragging my finger appears, no text actually ends up in the textfield.

    I also get the error message:

    "The Swype package you installed is configured for another device and will operate with limited functionality."

    I tried downloading the beta from their website again and get the same error. Any ideas?


    EDIT: Here's two suggested solutions I used together which was effective for me.


    Last edited: Jul 3, 2010
  2. lumpysherman
    Offline

    lumpysherman Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    329
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    I went back to the original email I received and downloaded the installer which in turn downloaded the app. Not having issues with swype at all.
  3. dmacleo
    Offline

    dmacleo Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    1,479
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Etna,ME
    Ratings:
    +0
    happening to me sporadically too.
    going back to CM508..just works better.
  4. hookerdj
    Offline

    hookerdj Senior Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,814
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    pittsburgh
    Ratings:
    +0
    uninstall and reinstall it works fine on this build
  5. AZDroid09
    Offline

    AZDroid09 Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I tried to uninstall/reinstall multiple times but still got the same message, I ended up having to delete my titanium backup of swype before it would reinstall properly.
  6. Taegost
    Offline

    Taegost Member

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    688
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Tampa Bay, Fl
    Ratings:
    +1
    You have to uninstall it, reboot your phone, and then re-install it from the download, or if you have the APK stashed away.
  7. ohioDroid
    Offline

    ohioDroid Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    309
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0

    I did both of these, and it worked! Thanks for the help dancedroid
  8. iamjoe
    Offline

    iamjoe Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    155
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    usa - NJ
    Ratings:
    +2
  9. phiqzer
    Offline

    phiqzer New Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Terre Haute, IN
    Ratings:
    +0
    I am currently running SimplyStunning 4.7, prior to this I was running LiquidFroYo. In both cases, I am not even allowed to download the installer from the website, them saying I am not running an android phone (lovely, I get a new error) Anyone have any suggestions to me? BTW, I have been searching here since it started on Thursday morning, so inb4 use the search.


    Edit. Okay, strange. I just reloaded swype. Now it works. I have comes nothing different.
    Last edited: Sep 7, 2010