1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Swype not working in FRF84B

Discussion in 'Android Tech Support' started by ohioDroid, Jul 3, 2010.

  1. ohioDroid
    Offline

    ohioDroid New Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    309
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    It worked fine in the Froyo build from 2 weeks ago or so. Now, while the keyboard does come up, and the line from dragging my finger appears, no text actually ends up in the textfield.

    I also get the error message:

    "The Swype package you installed is configured for another device and will operate with limited functionality."

    I tried downloading the beta from their website again and get the same error. Any ideas?


    EDIT: Here's two suggested solutions I used together which was effective for me.


    Last edited: Jul 3, 2010
  2. lumpysherman
    Offline

    lumpysherman New Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    329
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    I went back to the original email I received and downloaded the installer which in turn downloaded the app. Not having issues with swype at all.
  3. dmacleo
    Offline

    dmacleo Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    1,479
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Etna,ME
    happening to me sporadically too.
    going back to CM508..just works better.
  4. hookerdj
    Offline

    hookerdj New Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,814
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    pittsburgh
    uninstall and reinstall it works fine on this build
  5. AZDroid09
    Offline

    AZDroid09 New Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I tried to uninstall/reinstall multiple times but still got the same message, I ended up having to delete my titanium backup of swype before it would reinstall properly.
  6. Taegost
    Offline

    Taegost New Member

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    688
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Tampa Bay, Fl
    You have to uninstall it, reboot your phone, and then re-install it from the download, or if you have the APK stashed away.
  7. ohioDroid
    Offline

    ohioDroid New Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    309
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0

    I did both of these, and it worked! Thanks for the help dancedroid
  8. iamjoe
    Offline

    iamjoe New Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    155
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    usa - NJ
  9. phiqzer
    Offline

    phiqzer New Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Terre Haute, IN
    I am currently running SimplyStunning 4.7, prior to this I was running LiquidFroYo. In both cases, I am not even allowed to download the installer from the website, them saying I am not running an android phone (lovely, I get a new error) Anyone have any suggestions to me? BTW, I have been searching here since it started on Thursday morning, so inb4 use the search.


    Edit. Okay, strange. I just reloaded swype. Now it works. I have comes nothing different.
    Last edited: Sep 7, 2010