Swype issues after Verizon System Update

Discussion in 'Android Tech Support' started by Apota, Dec 11, 2010.

  1. Apota
    Offline

    Apota New Member

    Joined:
    Dec 11, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Well, I just installed Swype a few days ago and it's been working fine. Today Verizon forced me to do a system update (FRG83D) and now Swype is no longer working. It gave me and error message saying:

    "The Swype package you installed is configured for another device and will operate with limited functionality.

    Please contact Swype about this issue."


    Swype just beeps when you try to swype with it. I have the Motorla Droid A855. Thanks for your help and time!
    Last edited: Dec 11, 2010
  2. stetsonaw
    Offline

    stetsonaw Beta Team/Marty McFly Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    2,317
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bellevue, NE
    Had the same problem. Uninstall it, then reinstall. You have to go into settings/apps/all to find it. Then just run Swype Installer again.

    Sent from my Droid using DroidForums App
  3. Apota
    Offline

    Apota New Member

    Joined:
    Dec 11, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  4. stetsonaw
    Offline

    stetsonaw Beta Team/Marty McFly Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    2,317
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bellevue, NE
    Awesome, glad I could help. And thx for the link!

    Sent from my Droid using DroidForums App
  5. coachrgraves
    Offline

    coachrgraves New Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    N.E. Oklahoma
    Swype reinstall

    After you uninstall how do you reinstall?
  6. Apota
    Offline

    Apota New Member

    Joined:
    Dec 11, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I just uninstalled both the Swype app and the Swype install app and then I followed the same instructions I used to install it the first time.
  7. stetsonaw
    Offline

    stetsonaw Beta Team/Marty McFly Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    2,317
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bellevue, NE
    don't even need to uninstall the installer to reinstall (mouthful). uninstall the app itself, then open the installer. it will see that there is no app there anymore and have you reinstall it. login and pass required of course.
  8. aaf709
    Online

    aaf709 Nice Guy Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    4,189
    Likes Received:
    48
    Trophy Points:
    48
    Location:
    So Cal
    I got it back without having to uninstall and reinstall. I just cleared the data from Swype and opened the installer (which I had installed in November). It asked me if I wanted to generate a new license. I pressed the "Generate License" button, entered my email & password and it fired right up.
  9. stetsonaw
    Offline

    stetsonaw Beta Team/Marty McFly Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    2,317
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bellevue, NE
    nice, i'll have to try that in the future!
  10. aaf709
    Online

    aaf709 Nice Guy Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    4,189
    Likes Received:
    48
    Trophy Points:
    48
    Location:
    So Cal
    Well, they had said that the new installer was supposed to fix problems. Lucky; I was planning to uninstall Swype like you suggested and just decided to give it a shot.
  11. coachrgraves
    Offline

    coachrgraves New Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    N.E. Oklahoma
    When I install the installer, it tells me "the data network experienced a problem, please try again". Will not accept my password!
  12. stetsonaw
    Offline

    stetsonaw Beta Team/Marty McFly Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    2,317
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bellevue, NE
    The swype website has a new version of the beta for you to download, i had that same issue.
  13. stetsonaw
    Offline

    stetsonaw Beta Team/Marty McFly Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    2,317
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bellevue, NE
Search tags for this page

droid swype browser problems

,

new droid updates - swipe etering

,

swype deleted after verizon update

,

why did my swype disappear verizon

,

why did swype disappear android update

,

why did swype disappear when i did an update today on my mot