Still losing 3G/4G???

Discussion in 'Droid RAZR Support' started by Einsteindks, Jan 4, 2012.

  1. Einsteindks
    Offline

    Einsteindks Member

    Joined:
    Nov 20, 2011
    Messages:
    242
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    Try looking at Data Manager in Settings!! I found the one box 'data using mobile network' unchecked on it's own after I checked it. That may be the latest bug.

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
  2. mleber
    Offline

    mleber New Member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    How would unchecking that help with the data loss issue? Spent an hour on the phone with verizon today. Ended up doing a factory reset based on their recommendation and it did nothing to help. I am at my wits end.

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
  3. iamvietness
    Offline

    iamvietness New Member

    Joined:
    Nov 14, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I had the same issue and went to a Verizon store. The manager there had a razr too and had the same problem. Informed me that a fix was suppose to be coming but no timeline. Maybe tech support would know?

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
  4. ddfuji
    Offline

    ddfuji New Member

    Joined:
    Dec 11, 2011
    Messages:
    298
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Denver
    trying reading the post again. he didnt say he unchecked it, he said it got unchecked.
    Last edited: Jan 5, 2012
  5. jtpowell
    Offline

    jtpowell Member

    Joined:
    Nov 15, 2011
    Messages:
    173
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cincninnati, OH
    Same here. I found mine unchecked when I did not uncheck it.
  6. mleber
    Offline

    mleber New Member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Oh, I get it now. Mine was not unchecked so that's not my issue.
  7. mleber
    Offline

    mleber New Member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    As usual, it depends who you get, right? Yesterday's tech support person was very nice, seemed knowledgable and had absolutely no idea that anyone had any issues with the RAZR. The first time I called I was told it was a know Moto issue with the Bionic and RAZR and that they were working on a fix. Guy at the Verizon store said it has nothing to do with Motorola, it's about the network. I live in 3g territory and haven't left today (home office) and I lost data today not even doing anything but answering a call. When I got off the call, I had no data and could not use the speech to text funtionality.
  8. bogginblazer
    Offline

    bogginblazer New Member

    Joined:
    Feb 21, 2011
    Messages:
    147
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    chicago
    U know verizon can go in ur phone remotely to uncheck it

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
  9. mleber
    Offline

    mleber New Member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    For what reason?
  10. bogginblazer
    Offline

    bogginblazer New Member

    Joined:
    Feb 21, 2011
    Messages:
    147
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    chicago
    Diagnostic reasons

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
  11. Einsteindks
    Offline

    Einsteindks Member

    Joined:
    Nov 20, 2011
    Messages:
    242
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    Without my explicit consent?? Like HELL they can!!!!! So far, unfreezing that data manager application from them seems to be keeping things checked and connected.

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
  12. bogginblazer
    Offline

    bogginblazer New Member

    Joined:
    Feb 21, 2011
    Messages:
    147
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    chicago
    I just called verizon today I was at hold then a rec voice comes on says they can remotely fig out what's wrong with my phone press 1 for yes 2 for no.

    We don't have flip phones any more they're computers. So yes they can with ur permission.

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
Search tags for this page

droid razr keeps losing 3g

,
droid razr losing network settings
,
droidrazr lost my 3g
,
lost 3g service droid razr
,
motorola razr i dropping 3g
,
verizon keeps dropping 3g
,
verizon keeps losing 4g and switching to 3g
,
when i hard reset my motorola razr the network settings are
,
why do i keep losing 4g on my verizon samsung g3