1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

spare phone???

Discussion in 'Motorola Droid 2 Global' started by kickyindahead, Mar 10, 2011.

  1. kickyindahead
    Offline

    kickyindahead New Member

    Joined:
    Feb 28, 2011
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Utah
    Curious... If i were to outright buy a phone .. no contract or anything say from ebay or where ever i decide to get a spare phone . . does it need to be activated inorder to use it as a test dummy? Or can i use it just like an activated phone .. minus the stuff i need a connection for?
  2. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    Think you can use it on wifi and as a test dummy if you want. Although, imo theres no real reason to. Its about impossible to actually brick one (short of mixing radio files or something like that) of these phones since we have the sbf file.

    Sent from my Fissioned D2G
  3. kickyindahead
    Offline

    kickyindahead New Member

    Joined:
    Feb 28, 2011
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Utah
    yes, thank the droid gods for the sbf.. i was just curious because i want to try out different roms but being that my cell phone is my only means of communication .. no land line... i want something that i can test dummy with while i still have my normal phone...
  4. swagmonster
    Offline

    swagmonster New Member

    Joined:
    Nov 4, 2010
    Messages:
    738
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    worcester,MA
    If u can affford it go for it dude

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
  5. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    I understand, we don't have a landline either. Really isnt a reason to since all 3 of us (me, my mom, and her bf) have cell phones. Its annoying when i do something and have to sbf and my mom tries to call while im sbf'ing. She gets kinda mad at me when i tell her it went to voicemail because i bricked my phone again.....
  6. kickyindahead
    Offline

    kickyindahead New Member

    Joined:
    Feb 28, 2011
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Utah
    That's what im worried about... bricking, y phone and then hours later finding out that I missed something important. Mainly worried that my daughter or my parents can't get ahold of me for some reason ... most other people I could really care less. But I can use wifi on a spare phone correct?
  7. swagmonster
    Offline

    swagmonster New Member

    Joined:
    Nov 4, 2010
    Messages:
    738
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    worcester,MA
    Yes u can use wifi on the spare

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
  8. TwoBuells
    Offline

    TwoBuells New Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    302
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pennsylvania
    My D2G is my main phone. I have a Droid as my backup that is not activated. Its Running Chevy01 SS Android 2.3 (Gingerbread). Over WiFi I can surf the net, check email, listen to Pandora, SiriusXM Radio, many MP3’s……and how many MP3 players have Bluetooth built in. I use a set of Motorola SD9 Stereo headphones. If I’m working in the Yard, garage, etc. its great not having wires hanging out of your ears from ear bud speakers to get caught on something. My spare Droid does everything my D2G does, except calls and texts......