HELP! May have unistalled important things

Discussion in 'Motorola Droid 2 Global' started by ejl2010, Mar 26, 2011.

  1. ejl2010
    Offline

    ejl2010 New Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yeah I'm an idiot and I rooted and unistalled some bloatware from my D2G...the problem is that I think I may have hit a couple things that I need. I know voice command was one but I don't know if I hit another. I tried to install the Voice Command apk but it just opens and closes immediately.

    The reason I think I touched something else is that when using spare parts the other day my phone was constantly running the whole time (99.5%) for a few hours and was draining my battery (unless it's spare parts itself)

    Is there a way to redownload ALL the apks that were originally on the phone? I've reset to factory but then realized that the files no longer exist on my phone.

    Any help you guys could give would reduce my stress a lot. Thanks!
     
  2. maddog2014
    Offline

    maddog2014 Member

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Illinois
    Ratings:
    +0
    Did you make a backup?

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
     
  3. ejl2010
    Offline

    ejl2010 New Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    No I didn't hence why i'm a complete moron. Is there advice you can give kind sir?
     
  4. maddog2014
    Offline

    maddog2014 Member

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Illinois
    Ratings:
    +0
    Sbf?

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
     
  5. ejl2010
    Offline

    ejl2010 New Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    A sbf is a stock copy of the OS right? I think i'll google that method when I get home. Got any good links?
     
  6. maddog2014
    Offline

    maddog2014 Member

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Illinois
    Ratings:
    +0
  7. maddog2014
    Offline

    maddog2014 Member

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Illinois
    Ratings:
    +0
    That's what I used what os on your computer?

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
     
  8. biknut1
    Offline

    biknut1 Member

    Joined:
    Feb 6, 2011
    Messages:
    149
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Richmond, K
    Ratings:
    +0
    Apps

    Not sure if this works or not, but have you tried just downloading the apps from the market?
     
  9. bendystrawboy
    Offline

    bendystrawboy Member

    Joined:
    May 27, 2010
    Messages:
    797
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    did you check the permissions of the apk you replaced? shouldn't have to sbf because of one apk.
     
  10. ejl2010
    Offline

    ejl2010 New Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I think there is something amiss so I'd rather start fresh and then be extra careful this time.

    I downloaded RSDLite 4.9 and "Motorola_Consumer_Driver_Installation_MotoConnect_1.1.16_64_bit_4.2.0"
    I have windows 7 running, 64 bit.

    I connected it all up but my device does not show up on the RSDLite screen.
    I did get an error message saying something about failed installation for the device. When I power up the device using "power + up on d-pad" it made the error sound.

    I'm not sure what to do now. any suggestions comrades ?
     
  11. ejl2010
    Offline

    ejl2010 New Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I wanted to added a detail that apparently something dindn't install properly:

    Motorola ADB Interface.

    What is this and how can I get this working?
     
  12. ejl2010
    Offline

    ejl2010 New Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    well I installed the latest version of Motorola ADB interface but RSDLite won't recognize my device. It can see that something is connected and it shows

    S Flash Omap 3630 MI but when I select the SBF, the start button isn't clickable.

    Any suggestions?

    Edit: I thought running as an administrator would correct it since I forgot before. Didn't help...
     
    Last edited: Mar 26, 2011
  13. maddog2014
    Offline

    maddog2014 Member

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Illinois
    Ratings:
    +0
    It an well known issue for people spfing a lot win 7 dost have all the needed driver win xp is the best if you can if not than search around

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
     
Search tags for this page

i think i uni stalled a android thing