So screwy!

Discussion in 'HTC Rezound' started by EVSP, Feb 3, 2012.

  1. EVSP

    EVSP Member

    Joined:
    Dec 18, 2010
    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +0
    I had 96% on my phone when I got to work and I power it off and throw it in my locker til lunch since I get no reception at my job... Turn it back on a few minutes ago and now I have 48% battery!! Really!? How does that happen when it's been off for hours?? Smh!!

    Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk
     
  2. hatchna

    hatchna New Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Utah
    Ratings:
    +0
    Is your Rezound running the new OTA update? I have heard reports that there is a service on the phone, Verizon Location Service, or something to that effect which effectively makes the phone remain active at all times, decreasing battery life dramatically. My Rezound doesn't have that problem, but I'm also running a custom ROM with the bloatware removed, so the Verizon Location service isn't on my phone.

    You can try freezing the service and, such, but I don't know what kind of luck you'll have.
     
  3. EVSP

    EVSP Member

    Joined:
    Dec 18, 2010
    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +0
    Yeah, but my phone was literally powered OFF... :-\

    Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk
     
  4. hatchna

    hatchna New Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Utah
    Ratings:
    +0
    Ahhh, gotcha... Missed that part. That's what I get for speed reading. I've got no idea how the battery can drain while powered off.
     
  5. EVSP

    EVSP Member

    Joined:
    Dec 18, 2010
    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +0
    Yeah me neither :-(

    Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk
     
  6. Fastbird

    Fastbird Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Do you have it set to fastboot? I think that's a sort of sleep setting rather than fully powered down....may have something to do with it.

    Posted from my Rezound
     
  7. kparks

    kparks Active Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    1,465
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +8

    Sound like a problem with fastboot 2 me id turn it off i never use it on mine
    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  8. mountainbikermark

    mountainbikermark Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    7,274
    Likes Received:
    3,729
    Trophy Points:
    1,563
    Ratings:
    +4,180
    If it isn't fast boot I'd ask Verizon for another battery, especially if it does it again.

    Support Our Troops!!!
    <><
    A Rezound phone was used for this TapaTalk post
     
  9. EVSP

    EVSP Member

    Joined:
    Dec 18, 2010
    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +0
    Yeah, I had fastboot on... I'll shut it off to see if that helps... thanks peeps! :)