so my phone is blocked...i think

Discussion in 'Droid RAZR Hacks' started by NZRocketman, Jul 15, 2012.

  1. NZRocketman

    NZRocketman Member

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    boots into Fastboot every time i turn on with error 0.

    and if I manage to get into recover it starts up but no launcher (only the notification bar comes up).. i tried to flash the originally leaked rom i used and that gets errors. Im so confused.

    Think ill have to wait for the new Iphone 5 to be released
     
  2. FoxKat

    FoxKat Resident Novelist...LOL! Staff Member Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    10,194
    Likes Received:
    1,680
    Trophy Points:
    558
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +1,746
    Current Phone Model:
    Droid Turbo, and Nexus 6!
    :bump: Can a guy get a hand here?
     
  3. FoxKat

    FoxKat Resident Novelist...LOL! Staff Member Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    10,194
    Likes Received:
    1,680
    Trophy Points:
    558
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +1,746
    Current Phone Model:
    Droid Turbo, and Nexus 6!
    I think I'm going to move this thread to the RAZR Hacks area, where most are more familiar with flashing than the general population here. There will remain a permanent redirect here for those who are looking for this thread.
     
  4. FoxKat

    FoxKat Resident Novelist...LOL! Staff Member Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    10,194
    Likes Received:
    1,680
    Trophy Points:
    558
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +1,746
    Current Phone Model:
    Droid Turbo, and Nexus 6!
    Hey everyone, can you who are most familiar with rooting and flashing, and especially with recovering from soft-bricking take a look at this and see if we can help a guy when he's down? Thanks! :hail:
     
  5. Sydman

    Sydman Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    3,572
    Likes Received:
    311
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Austin, Tx
    Ratings:
    +325
    What OS version are you currently on? Are you able at all to get to stock recovery or fastboot mode?
     
  6. NZRocketman

    NZRocketman Member

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    i can get back in Fastboot. was running the T-mobile ICS leak.. i tried to flash that back and it got a error. tried to put a couple using RSD Lite on and i get errors on that too.

    I dont really want to play around with it too much til i have a potential solutions so i dont drain all my battery
     
  7. jl1967

    jl1967 New Member

    Joined:
    Jun 5, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Last edited: Jul 15, 2012
  8. NZRocketman

    NZRocketman Member

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
  9. jl1967

    jl1967 New Member

    Joined:
    Jun 5, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    No. I don't think so.