1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

so my phone is blocked...i think

Discussion in 'Droid RAZR Hacks' started by NZRocketman, Jul 15, 2012.

  1. NZRocketman
    Offline

    NZRocketman New Member

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    boots into Fastboot every time i turn on with error 0.

    and if I manage to get into recover it starts up but no launcher (only the notification bar comes up).. i tried to flash the originally leaked rom i used and that gets errors. Im so confused.

    Think ill have to wait for the new Iphone 5 to be released
  2. FoxKat
    Offline

    FoxKat DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    8,606
    Likes Received:
    820
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Pennsylvania
    :bump: Can a guy get a hand here?
  3. FoxKat
    Offline

    FoxKat DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    8,606
    Likes Received:
    820
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Pennsylvania
    I think I'm going to move this thread to the RAZR Hacks area, where most are more familiar with flashing than the general population here. There will remain a permanent redirect here for those who are looking for this thread.
  4. FoxKat
    Offline

    FoxKat DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    8,606
    Likes Received:
    820
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Pennsylvania
    Hey everyone, can you who are most familiar with rooting and flashing, and especially with recovering from soft-bricking take a look at this and see if we can help a guy when he's down? Thanks! :hail:
  5. Sydman
    Offline

    Sydman Premium Member Premium Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    3,417
    Likes Received:
    202
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Austin, Tx
    What OS version are you currently on? Are you able at all to get to stock recovery or fastboot mode?
  6. NZRocketman
    Offline

    NZRocketman New Member

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i can get back in Fastboot. was running the T-mobile ICS leak.. i tried to flash that back and it got a error. tried to put a couple using RSD Lite on and i get errors on that too.

    I dont really want to play around with it too much til i have a potential solutions so i dont drain all my battery
  7. jl1967
    Offline

    jl1967 New Member

    Joined:
    Jun 5, 2012
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Last edited: Jul 15, 2012
  8. NZRocketman
    Offline

    NZRocketman New Member

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  9. jl1967
    Offline

    jl1967 New Member

    Joined:
    Jun 5, 2012
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    No. I don't think so.