Sharing

Discussion in 'Samsung Galaxy Nexus' started by alboboy10, Jun 26, 2012.

  1. alboboy10

    alboboy10 Senior Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    1,808
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    68
    Ratings:
    +17
    Recently I've had problems sharing things on Google plus. When ever I click on share for a YouTube video for example, and then click the button to share it in the end it says there's a problem sharing my video.

    Anybody else having this issue. How can I resolve it?

    My mms also aren't going through. That's something that can be fixed with a reboot probably. But the sharing things on Google plus can't be
     
  2. dezymond

    dezymond Tech Support Mod
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    12,080
    Likes Received:
    1,508
    Trophy Points:
    573
    Location:
    Bay Area, California
    Ratings:
    +1,672
    Current Phone Model:
    Google Pixel
    you could try clearing the cache of the g+ app
     
  3. alboboy10

    alboboy10 Senior Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    1,808
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    68
    Ratings:
    +17
    I have done that. Cleared data and everything.

    It hasn't been sharing videos since before the update.

    P.s. is it just me or does this phone get hot really quick
     
  4. dezymond

    dezymond Tech Support Mod
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    12,080
    Likes Received:
    1,508
    Trophy Points:
    573
    Location:
    Bay Area, California
    Ratings:
    +1,672
    Current Phone Model:
    Google Pixel
    Hmm that is odd. Don't really use G+ so can't really help other than what I suggested and you did already...

    as for heat of the phone, mine gets a little warm quite quickly, but I think that's normal. My battery might be a little shot though since it's a launch day device and I don't have the best battery practices...
     
  5. alboboy10

    alboboy10 Senior Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    1,808
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    68
    Ratings:
    +17
    One more question... My maps is constantly very high on my battery use. When I check badass battery it says that my magnetic field has been on for nearly as my phone has been on. I have latitude turned off but somehow maps still seems to run a lot on the background.

    What could it be
     
  6. alboboy10

    alboboy10 Senior Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    1,808
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    68
    Ratings:
    +17
    Anybody?

    My numbers of wake locks on the phone is insane as well
     
    #6 alboboy10, Jul 1, 2012
    Last edited: Jul 1, 2012
  7. alboboy10

    alboboy10 Senior Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    1,808
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    68
    Ratings:
    +17
  8. alboboy10

    alboboy10 Senior Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    1,808
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    68
    Ratings:
    +17
    Can't share anything through my nexus 7 either. It always says there was a problem sharing the video! Idk what the problem is. I tried everything on the galaxy nexus.

    Maybe I'm doing something wrong? Have no idea how. But is anybody else having this problem. Its kind of annoying and its on my phone and tablet
     
    #8 alboboy10, Aug 10, 2012
    Last edited: Aug 11, 2012