Sense UI Ported Over to Nexus

Discussion in 'Android General Discussions' started by jb1, Feb 17, 2010.

  1. jb1

    jb1 Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
  2. tktouch12

    tktouch12 Active Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    1,240
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    i hope we can get it to work. i want sense so bad
     
  3. zfly9

    zfly9 Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I would root for this in a second.
     
  4. JhankG

    JhankG Silver Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    3,090
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Summerfield, NC
    Ratings:
    +0
    I'm sure someone will port this for the Droid.
     
  5. jb1

    jb1 Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    second that
     
  6. adrynalyne

    adrynalyne Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    2,896
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +4
    It will take some modifications I am sure, considering we are at a higher resolution.