Sending email - what am I missing?

Discussion in 'Motorola Droid 2' started by Nana2Callie, Dec 8, 2010.

  1. Nana2Callie

    Nana2Callie New Member

    Joined:
    Nov 26, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I tried to email a picture and get the notification that I have no email devices set up - what does that mean and what do I need?

    thanks for helping a total newbie.
     
  2. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS
    Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,737
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    453
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    Moved to the Droid 2 general discussion section
     
  3. Nana2Callie

    Nana2Callie New Member

    Joined:
    Nov 26, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Can anyone help?
     
  4. pool_shark

    pool_shark Active Member

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    1,395
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +7
    Did you setup your email client?

    Gmail, yahoo, webmail, what do you have?
     
  5. Nana2Callie

    Nana2Callie New Member

    Joined:
    Nov 26, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Probably not - I am clueless to what I am doing. I set up the gmail account when I got the phone and that is it.
     
  6. pool_shark

    pool_shark Active Member

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    1,395
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +7
    Did you setup the gmail account on the phone or just on the web?

    If you didn't set it up on the phone, open the gmail app, it will guide you.
     
  7. Nana2Callie

    Nana2Callie New Member

    Joined:
    Nov 26, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I did set up the gmail from the phone and was actually able to send through gmail - it was when I tried sending with the "email" option not gmail that I got the configured error. I didn't realize there was a difference. Thank you!