Sbf issue

Discussion in 'Motorola Droid 2 Global' started by Pharrit, Jul 16, 2011.

  1. Pharrit
    Offline

    Pharrit New Member

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ok, so i ran through the Sbf for my phone, and it seems to install properly
    I get all the way to 100% and then it says power on manually. When it gets to that part, it goes to the M logo, then the droid eye and just plays that over and over. I cannot turn it off (unless I pull batt) When i put it back in, it just loops the droid eye and never goes into the system.. I feel i'm kinda screwed here. What can I do?

    I'm using v4.9 rd and the current sbf. I've never had a problem before so i'm not sure whats wrong :(
  2. brad92
    Offline

    brad92 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,498
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Location:
    TEXAS
    Try booting into recovery and wiping data and cache.

    CM74DX
  3. Pharrit
    Offline

    Pharrit New Member

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yayness! That seemed to work! thanks!
  4. brad92
    Offline

    brad92 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,498
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Location:
    TEXAS
    Awesome man!

    CM74DX
Similar Threads
  1. cg735
    Replies:
    78
    Views:
    13,006
  2. elitecmdr666
    Replies:
    0
    Views:
    458
  3. ViperX
    Replies:
    3
    Views:
    601
  4. Numbersmaster2000
    Replies:
    3
    Views:
    662
  5. Dolfns99
    Replies:
    4
    Views:
    415
Loading...