Razr Maxx HD & Lapdock 500

Discussion in 'Droid RAZR Support' started by shibby_cbs, Aug 27, 2013.

  1. shibby_cbs

    shibby_cbs New Member

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    So i have just picked up both of these devices and i am trying to figure out a way to get them to work together in the best way possible. i know webdock isnt available on this device but being that my phone is rooted i was wondering if there was a way to trick my phone in to running in a tablet ui when it is plugged into the lapdock. i have done alot of searching but havn't much of anything. i know people have hooked these phones up to the lapdocks before and are functional but id like to make it a little better. i think if it run in a tablet type ui it would be perfect.
     
  2. shibby_cbs

    shibby_cbs New Member

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Well no thanks to you guys :biggrin: i've figured it out. I used the Xposed Framework application with the Xposed TabletUI Module. When i have it on it runs in a full tablet mode not a phablet type configuration. I am getting the dock in the mail today and cant wait to test it out.
     
  3. shibby_cbs

    shibby_cbs New Member

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Well guys im about at my witts end with this. My troubleshooting steps have led nowhere and dont know what to do next.

    I am trying to hook up my Razr Maxx HD to my Lapdock 500. From what ive read this should work no problem just without the webtop software interface. This is fine as i have already found a tablet ui module for xposed. anyways when i hook up my phone the mouse and keyboard work perfectly but all that comes up on the display is gray lines. i have tried 2 separate lapdock 500's with the same result. I have also hooked up an original razr with the same gray lines.

    now heres the twist...my brothers bionic works perfectly fine with webtop 3.0. I have double checked the hdmi port in my razr with a full sized hdmi adapter to my tv and it worked perfectly. i have also tried forcing 720p through a module thinking that it was possibly an out of range issue but it produced the same gray lines.

    a little about my phone...my phone is rooted through the motochopper root and was rooted for the first time on 4.1.2. it was not rooted before it was updated.

    System Version: 9.18.79.XT926.Verizon.en.US

    Android Version: 4.1.2

    Kernel Version: 3.0.31-g101ca72

    Build Number: 9.8.1Q-79

    Im not sure what of this information is relevant but i am desperate to get this to work or at least find out what the problem is so i can plan what to do next. My plan was to take this thing on my cruise with me on monday as i dont want to take my laptop with me...plus lets face it lapdocks are cool. so does anybody have any clue as to what could be happening here?
     
Search tags for this page

droid razr hd lapdock

,

droid razr maxx hd lapdock

,
droid razr maxx hd lapdock 500
,
droid razr maxx lapdock
,

lapdock 500

,
lapdock 500 razr hd
,
lapdock 500 xt926
,
motorola razr hd lapdock
,

razr maxx hd lapdock

,
will a razr maxx hd work with lapdock 500