Radio trouble after failing to update to ICS

Discussion in 'Droid Razr and Razr Maxx ICS discussion' started by neverused, Jun 26, 2012.

  1. neverused
    Offline

    neverused New Member

    Joined:
    May 16, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I tried to update my RAZR Maxx last night to ICS, but it didn't work. After resetting everything, turning it off, then on a couple times, and swearing at it, the phone came back on at GB. Unfortunately, now it only picks up a 3G signal even though I live in an area with a strong LTE coverage. I have already checked the settings and I am set to CDMA/LTE, but have yet to pick it up. Do you have any suggestions?

    This occurred after trying to wipe the cache/ load the OTA from SD as well as after using "Razr Utility 1.7" first so I don't know what else I should try.
  2. 94lt1
    Offline

    94lt1 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    11,331
    Likes Received:
    616
    Trophy Points:
    113
    Location:
    SE TX
    If you're back to stock, try a fdr...

    DROID RAZR MAXXIMIZED!!!! PREPARE TO BE VANQUISHED!!!
  3. neverused
    Offline

    neverused New Member

    Joined:
    May 16, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Do you mind if I ask what fdr is? I was also told to fastboot .181, but I do not know how to do that either...
  4. CaptainSS
    Offline

    CaptainSS New Member

    Joined:
    Jul 12, 2011
    Messages:
    401
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pocono Mountains, In the Woods
    Factory Data Reset

    Settings
    Privacy
    FDR
  5. neverused
    Offline

    neverused New Member

    Joined:
    May 16, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Oh ok, thought so. I tried that last night and it didn't seem to help. I've seen reference to the wrong baseband, but I don't know how to correct that.

    Can anyone help with correcting the wrong baseband to 4G?
  6. hrhandiej
    Offline

    hrhandiej New Member

    Joined:
    Jun 26, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    This happened to me, too. I have tried using RSD to revert to 3 different stock ROMS with no luck. A factory reset does not fix this. The LTE is gone and the IMEI shows as unknown. It causes a break in the ICS install, as well as breaks OTA updates.

    I'm going to keep trying to fix this, but I've done everything under the sun to make this work and it's killing me.

    Again, tried every available Fastboot file, constant cache clearing, resets, and Matt's utilities...Thoughts?

    PS: I've even tried breaking up the ROMS to pull the radio.img and just flash those from each file. No luck.
  7. jch81
    Offline

    jch81 New Member

    Joined:
    Mar 30, 2012
    Messages:
    111
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    A real petty thing to try, but you could try removing the 4g sim card in the phone turning it on and see what happens and then try putting it back in and starting it again to see if there is any change.
  8. chief4336
    Offline

    chief4336 New Member

    Joined:
    May 10, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    +1

    Even try getting a new sim from Verizon.
  9. hrhandiej
    Offline

    hrhandiej New Member

    Joined:
    Jun 26, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thank you! I tried the card...if not, I'll go to VZ tomorrow and test a new card. :)
Search tags for this page

droid razr maxx radio update

,
how to fix unknown imei xt912
,
radio flash files for droid razr xt912
,
radio update to xt912
,
razar radio img xt-912
,
razr baseband unknown xt912
,
xt912 imei unknown rebooting
,
xt912 radio.img
,

xt912 unknown imei