lower signal with ICS

Discussion in 'Droid Razr and Razr Maxx ICS discussion' started by jerry12, Jul 7, 2012.

DroidForums.net is the premier Android Forum - Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
  1. jerry12
    Offline

    jerry12 Member

    Joined:
    Feb 26, 2012
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Eastern North Carolina
    Ratings:
    +0
    After down loading ICS on to my Rasr Maxx i am getting lower signal in Bars and DBM. This is a issue that a lot of people are reporting after the Verizon ICS up grade the the Razr so i need some help please. I have done a factory reset but that didn't help. :frown: ON android central there are a lot of post about the issue. :disappointed:
  2. 94lt1
    Offline

    94lt1 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    12,011
    Likes Received:
    1,001
    Trophy Points:
    258
    Location:
    SE TX
    Ratings:
    +1,020
    Moving to the ics forum

    DROID RAZR MAXXIMIZED!!!! PREPARE TO BE VANQUISHED!!!
  3. 94lt1
    Offline

    94lt1 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    12,011
    Likes Received:
    1,001
    Trophy Points:
    258
    Location:
    SE TX
    Ratings:
    +1,020
    Also, yes this is a common problem for some, myself included...

    DROID RAZR MAXXIMIZED!!!! PREPARE TO BE VANQUISHED!!!
  4. jerry12
    Offline

    jerry12 Member

    Joined:
    Feb 26, 2012
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Eastern North Carolina
    Ratings:
    +0
    So you are saying that a Motorola Razr problem should not be in the Razr forum ? I guess you will just have to do what ever.
  5. CaptainSS
    Offline

    CaptainSS Active Member

    Joined:
    Jul 12, 2011
    Messages:
    606
    Likes Received:
    169
    Trophy Points:
    43
    Location:
    Pocono Mountains, In the Woods
    Ratings:
    +182
    Check the title of your thread and then the title of the forum it was moved to........:blink:

    Then check your actual signal strength vs the "bars" shown.
  6. 94lt1
    Offline

    94lt1 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    12,011
    Likes Received:
    1,001
    Trophy Points:
    258
    Location:
    SE TX
    Ratings:
    +1,020
    Lol, sorry for the confusion.. we are trying to keep ics threads in the ics forum :)

    DROID RAZR MAXXIMIZED!!!! PREPARE TO BE VANQUISHED!!!
  7. Raydee35
    Offline

    Raydee35 Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    304
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4
    I can say for sure that right before I upgraded to ICS I had my landline turned off and decided to just use my cell. Big mistake because the day I installed ICS I have been having a real hard time making and taking calls from inside my house. I have friends telling me that they are trying to call and text me and I am not getting any kind of notification at all. If I go to a window or step outside my phone works perfectly. I am really not liking this one bit.
  8. Caesars
    Offline

    Caesars Senior Member

    Joined:
    Feb 16, 2012
    Messages:
    1,218
    Likes Received:
    44
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +44
    Are you having low 4g coverage? I would try 3g only if so, i basically have to do do this at home to have a reliable phone.


    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
  9. Raydee35
    Offline

    Raydee35 Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    304
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4
    I use the LTE off app on my phone and have it set to 3g all the time.
Search tags for this page

ice cream sandwich droid bionic weak signal

,

ics lower signal

,

troubleshoot weak signal strength motorola razr maxx