point me the way to root my razr

Discussion in 'Droid RAZR' started by sbd, Mar 12, 2013.

  1. Bakerboy448

    Bakerboy448 Guest

    Ratings:
    +0
    run it again.
     
  2. sain8075

    sain8075 New Member

    Joined:
    Apr 16, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I've done it over 5 times, same results
     
  3. Miklb58

    Miklb58 Silver Member

    Joined:
    Aug 3, 2012
    Messages:
    944
    Likes Received:
    217
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +242
    Have you actually tried to verify that it is or is not actually rooted?
    There was a similar thread a few weeks ago, and I remember the poster saying he was getting a failure during the process, and someone told him that the error was because the root tool detected that what it was trying to accomplish, was already done.

    Just a thought.

    Edit
    Another thought. I also remember a discussion in these forums where someone posted that the Battery Saver smart action has to be unchanged from stock. Had you modified the battery saver smart action by chance?

    Mike
    Sent from my DROID RAZR Maxx using Droid Forums
     
    #15 Miklb58, Apr 18, 2013
    Last edited: Apr 18, 2013
  4. sain8075

    sain8075 New Member

    Joined:
    Apr 16, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yes, I have root checker installed and that comes back negative.

    Here is what I do before trying:
    -Unzip the files to my desktop
    -Erase the data from the app settings for SmartActions
    -Make sure USB debugging is on
    -Put the phone in MTP mode (for the USB options)
    -I also read on another thread that having a screen lock on might cause it so I turned that off (didn't however change anything in the end)
    -Then I go through and run the program, and follow the commands
     
  5. Miklb58

    Miklb58 Silver Member

    Joined:
    Aug 3, 2012
    Messages:
    944
    Likes Received:
    217
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +242
    Did you make sure that you have the most current drivers on your computer? That's the only thing I see not listed in the steps you took.

    Mike
    Sent from my DROID RAZR Maxx using Droid Forums
     
  6. sain8075

    sain8075 New Member

    Joined:
    Apr 16, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yes, my bad I have those as well.
     
  7. GotnFX

    GotnFX Active Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    732
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +32
    Not sure if this makes a difference, but did you check unknown sources? I always make sure its checked when rooting or downloading apks outside the playstore? Again, Im not sure if this only is needed for apps outside the play store..Settings->security-> Unknown Sources.
     
  8. sain8075

    sain8075 New Member

    Joined:
    Apr 16, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yeah I don't think that would matter, but yes it's checked too.
     
Search tags for this page
how to install razrblade.zip
,
how to root razr using razr blade
,
razr blade
,
razr blade fails during phase 3
,

razr blade root

,
razr blade root download
,
razr blade zip
,

razr blade.zip

,
root me
,
root my droid razr