OK - where's my lollipop?

Discussion in 'Samsung Galaxy S4' started by bbtkd, Feb 16, 2015.

  1. bbtkd

    bbtkd Active Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    651
    Likes Received:
    26
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Earth
    Ratings:
    +26
    My wife just got the update to Lollipop on her Verizon S5. Where's my S4 update? Any good rumors?
     
  2. Jeffrey

    Jeffrey Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Messages:
    6,678
    Likes Received:
    3,546
    Trophy Points:
    1,578
    Location:
    Thailand
    Ratings:
    +4,034
    Current Phone Model:
    iPhone 7 Plus JB
    It's carrier dependent.. You will need to wait for your local candy store to push it your way..
     
  3. leeshor

    leeshor Gold Member

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Messages:
    4,363
    Likes Received:
    1,437
    Trophy Points:
    358
    Location:
    Norcross, GA - USA
    Ratings:
    +1,676
    I think it has been released in some countries but it is a little slow and carrier specific.
     
  4. Bluesman2008

    Bluesman2008 Active Member

    Joined:
    Dec 26, 2011
    Messages:
    808
    Likes Received:
    94
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Los Angeles
    Ratings:
    +98
    Current Phone Model:
    Samsung GS5
    I got mine a couple of weeks ago from ATT.
     
  5. dezymond

    dezymond Tech Support Mod
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    12,079
    Likes Received:
    1,508
    Trophy Points:
    573
    Location:
    Bay Area, California
    Ratings:
    +1,672
    Current Phone Model:
    Google Pixel
    Some users are reporting OTA updates as it comes in two packages. One to make it so it can be updated to Lollipop and the other is Lollipop update itself.

    I just recently flashed a stock rooted version of it and it works great. You can just Google it and grab the OTA file itself and manually install it.

    I really like the update so far. It makes the s4 feel like a new phone.
     
  6. Neoart01

    Neoart01 New Member

    Joined:
    May 6, 2015
    Messages:
    11
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +3
    It wrecked mine - cannot touch any icon in attempt to move it
    w/o causing TouchWiz crash.
    I can use the app, but no chance moving it to different Hm screen.
    Verizon. - yes it came in 2 loads.

    Just noticed Verizon left a text message of offer on new S6 I think
    Even up trade, which might happen.

    iPad / Tapatalk
     
    #6 Neoart01, May 10, 2015
    Last edited: May 10, 2015
  7. dezymond

    dezymond Tech Support Mod
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    12,079
    Likes Received:
    1,508
    Trophy Points:
    573
    Location:
    Bay Area, California
    Ratings:
    +1,672
    Current Phone Model:
    Google Pixel
    Did you do an FDR? Mine is running smoother than KitKat ever did.
     
  8. aaf709

    aaf709 Nice Guy
    Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    4,180
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    178
    Location:
    So Cal
    Ratings:
    +49
    That's what happened to. me yesterday. Really surprised me.
     
  9. Neoart01

    Neoart01 New Member

    Joined:
    May 6, 2015
    Messages:
    11
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +3
    just the pull battery only.




    Sent from my iPad using Tapatalk
     
  10. dezymond

    dezymond Tech Support Mod
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    12,079
    Likes Received:
    1,508
    Trophy Points:
    573
    Location:
    Bay Area, California
    Ratings:
    +1,672
    Current Phone Model:
    Google Pixel
    A battery pull may solve the issue, but it's pretty common that these kind of issues arise after a major update. Alot of times the only real remedy is to do an FDR. Although it's a bit extreme, you can narrow down to the app and everything, but in the end you may still be doing an FDR.

    Have you tried narrowing down apps or anything? Clean Master?
     
  11. grrouchie

    grrouchie Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    92
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Las Vegas
    Ratings:
    +18
    Got mine (verizon) a couple days back. Came in two updates. Overall liking it so far. Though it's always hard for me to get used to changes in things i am so used to.
     
  12. Neoart01

    Neoart01 New Member

    Joined:
    May 6, 2015
    Messages:
    11
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +3
    That assorted apps tried all work fine,
    But don't try to move it.

    So I'm assuming it's all Touch Wiz glitch.
    Clean Master - doesn't ring a bell, but I'll take a look.

    Yea, FDR- I'd have to get into some kind of zen moment
    to pull that off smoothly.

    Thanks



    Sent from my iPad using Tapatalk
     
Search tags for this page

where my lollipop