Not finding current location

Discussion in 'Droid RAZR' started by MP6SC, Apr 27, 2015.

  1. MP6SC

    MP6SC New Member

    Joined:
    Oct 31, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Chester
    Ratings:
    +0
    Current Phone Model:
    Motorola XT910
    We have recently moved house and my RAZR won't find my current location. (Google maps and Yahoo weather give previous location.) Under Settings/Location access I have Access to my location turned on, GPS satellites ticked and Wi-Fi & mobile network location ticked.
     
  2. Jeffrey

    Jeffrey Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Messages:
    6,686
    Likes Received:
    3,548
    Trophy Points:
    1,578
    Location:
    Thailand
    Ratings:
    +4,036
    Current Phone Model:
    iPhone 7 Plus JB
    Try clearing the cache and data in Google Maps and Yahoo Weather. Restart your phone and you should be good to go.
     
  3. MP6SC

    MP6SC New Member

    Joined:
    Oct 31, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Chester
    Ratings:
    +0
    Current Phone Model:
    Motorola XT910
    Hi,
    Tried this but both apps still think I am back in Surrey.
     
  4. leeshor

    leeshor Gold Member

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Messages:
    4,363
    Likes Received:
    1,437
    Trophy Points:
    358
    Location:
    Norcross, GA - USA
    Ratings:
    +1,676
    Stand outside in an unobstructed area for about 10 minutes with WiFi turned off and see what happens. If that does get the problem resolved try installing this app GPS Fix - Android Apps on Google Play and repeat, using that app to see if GPS is working.
     
    • Like Like x 1
  5. Sajo

    Sajo Diamond Member

    Joined:
    Jan 25, 2013
    Messages:
    10,647
    Likes Received:
    6,751
    Trophy Points:
    1,863
    Location:
    Tennessee
    Ratings:
    +7,254
    Current Phone Model:
    Moto Droid Z Force
    Have you tried with just GPS only selected? I could be wrong, but I think you can set Location to use GPS only. maybe being connected to the same WiFi in the new house is causing your phone to think it's still at the old house.
     
  6. cr6

    cr6 Super Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Apr 1, 2011
    Messages:
    8,354
    Likes Received:
    5,877
    Trophy Points:
    1,778
    Location:
    NW Rocky Mtn region
    Ratings:
    +6,707
    Current Phone Model:
    Galaxy S7 Edge
    Twitter:
    @dronewolfmedia
    That's what I was thinking too. Make sure you go in and click your old network, click on "forget" and then set it up for the new location.

    S5 tap'n
     
Search tags for this page

droid incredible finding location

,

no current location on droid