(No Service) ????

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by el_ote, Feb 26, 2011.

  1. el_ote
    Offline

    el_ote New Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hello All.
    Im hoping someone can help me. I have (No Service) across the top of my phone. I must have changed a setting i just cant refind because when i restore to any other ROM, i dont get the error, and i can make calls just fine.
    thanks in advanced.
    the ROM with the (No Service) is Liberty 1.5

    EDIT: It's the pulldown bar text editor hack, same thing happened to me twice! <--- Thanks JkdJedi
    Last edited: Feb 27, 2011
  2. el_ote
    Offline

    el_ote New Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Meh...just reinstalled my ROM...
    Thanks anyways

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
  3. BuddyGripple
    Offline

    BuddyGripple New Member

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Actually this is an issue i've been having to deal with for months and i'd like to know what the cause is. It may be fixed for you now, but when you go to backup or restore to another point, you'll be having to deal with this no service problem again.


    I have SBF flashed, maderstocked, and even swapped to a different SD card and still havent found a way to fix it except to reinstalll the rom again which isn't fun. If someone can tell me where the problem is coming from and how to fix it, it will help a lot since i think it's a serious inconvenience. Thanks.


    p.s. i noticed this problem occured after undoing the data cap. Could this be related?
  4. el_ote
    Offline

    el_ote New Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I did not undo the data cap, havent really done too many mods... last thing i did was install the blackmarket apk

    a fix would be nice, for anyone else, make sure you have your titanium backup up to date
  5. el_ote
    Offline

    el_ote New Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Buddygipple is this a liberty only bug, or did you find it with any other ROMS?

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
  6. JkdJedi
    Offline

    JkdJedi New Member

    Joined:
    Dec 28, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    It's the pulldown bar text editor hack, same thing happened to me twice!
  7. el_ote
    Offline

    el_ote New Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    @Jkdkedi cool... I did have it edited last time but haven't gotten round to it yet so I'm going to try my backup to test...

    EDIT: restored from my backup without having edited the pulldowon menu text, and it came back fine without the (No Service) issue.


    Sent from my DROIDX using DroidForums App
    Last edited: Feb 27, 2011
  8. BuddyGripple
    Offline

    BuddyGripple New Member

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    This has happened to me several times when it was GummyJar 2.5... I'm still in the dark here. Also yes, my pulldown bar is edited, but like i said it's been happening for months now and even before liberty came about.
Similar Threads
  1. sandfreak
    Replies:
    19
    Views:
    11,965
  2. gary73
    Replies:
    3
    Views:
    965
  3. xMidget23
    Replies:
    0
    Views:
    4,464
  4. nonnasmyladie
    Replies:
    3
    Views:
    10,290
  5. CamBeast
    Replies:
    2
    Views:
    1,834
Loading...
Search tags for this page

no service