No data on .8

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by esmier, Jun 23, 2011.

  1. esmier
    Offline

    esmier Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    95
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    So today i SBF my droid x and re installed liberty GB .8 after re rooting and doing all the usual stuff. Now my phone shows it is connected to data, but whenever i try to sign into my google account, it will not connect and no other application can connect to anything. I found an old copy of liberty gb 0.1 and i booted into that and everything works fine. So i wiped data and went back to .8 and yet again nothing connects. I even tried going from .8 to the ASOP liberty after wiping data to no luck.
     
  2. Rayzor
    Offline

    Rayzor Member

    Joined:
    Mar 20, 2011
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    New York
    Ratings:
    +0
    Current Phone Model:
    HTC One M8
    I know that a lot of people were having a couple problems with the LGB V0.8. I got mine working instantly when installing it. This is how I did mine:

    Factory Reset (From LGB v0.5) > SBF 2.3.340 > Factory Reset > Root (using z4) > 2 Part .596 GB (by BlackHatTeam) > Factory Reset > LGB V0.8

    Yes I factory reset quite often, although I didn't download anything. I actually didn't even activate or put the Gmail on the phone. I did the bypass on the screen and just installed the .apks that I backed up previously so that I could get access to the apps without going through the market place.
     
  3. esmier
    Offline

    esmier Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    95
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    whats the two part .596 GB?
     
  4. Koveleski
    Offline

    Koveleski Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    1,115
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Poughkeepsie
    Ratings:
    +1
    If you went from SBF to LGB 0.8 and skipped installing .596, that's part of the issue.

    Additionally, you can't go straight from 0.1 to 0.8
     
  5. Koveleski
    Offline

    Koveleski Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    1,115
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Poughkeepsie
    Ratings:
    +1
  6. thepsyntyst
    Offline

    thepsyntyst Member

    Joined:
    Dec 27, 2010
    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    If I go .1 to .6 to .8 then I never run into any issues

    Sent from my DROIDX using DroidForums