Liberty v.8 Customizer bootlooping

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by Rezael, Jun 13, 2011.

  1. Rezael
    Offline

    Rezael Member

    Joined:
    May 31, 2011
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    **Liberty v.8 Blur Launcher Causing bootlooping

    I got .8 installed and working properly set some options in the customizer and choose to reboot right away. Then began to bootloop. Anyone else have this issue?

    Tried to factory reset, made the phone act nutz, sbfing now....sucks...

    ****After sbfing/reinstalling gb rooted(thanks tbh)/ I installed .8 and didnt choose the Blur Launcher I did not boot loop after using the customizer.
    Last edited: Jun 13, 2011
  2. randroidran
    Offline

    randroidran Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    75
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Largo, Florida
    Ratings:
    +1
    It made me bootloop aswell. Luckily when I did a battery pull and restarted it put me into clockwordmod and I restored a backup. Probably going to wait for a fix.

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  3. Dream
    Offline

    Dream Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    272
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Did you guys wipe data before loading v0.8? Also, you need to delete the old customizer zip before you download the new one. I did both and had no issues loading v0.8 or the customizer.
  4. Rezael
    Offline

    Rezael Member

    Joined:
    May 31, 2011
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
  5. scitzo
    Offline

    scitzo New Member

    Joined:
    May 8, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I noticed that problem when using liberty customizer. For me what sent me into the boot loop was using the blur home launcher. When I used adw it did not boot loop me. Jrummy stated that blur home launcher may be buggy so that is most likely the problem

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  6. randroidran
    Offline

    randroidran Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    75
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Largo, Florida
    Ratings:
    +1
    I wiped everything and was bootlooping when trying to use the blur home. After removing the old customizer did you choose blur home and have any problems.

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  7. blacklight1025
    Offline

    blacklight1025 New Member

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    has anyone had any success installing blur home?
  8. scitzo
    Offline

    scitzo New Member

    Joined:
    May 8, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I just never used blur home again

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  9. Rezael
    Offline

    Rezael Member

    Joined:
    May 31, 2011
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0

    Definetly was the Blur Launcher, just reinstalled .8 didnt use the blur launcher and i am now winnning. =). So yeah dont use that crap. Its bootlooping phones.
  10. Koveleski
    Offline

    Koveleski Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    1,115
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Poughkeepsie
    Ratings:
    +1
    So everyone has isolated the issue to blur home?
  11. brillntred06
    Offline

    brillntred06 New Member

    Joined:
    Jun 13, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    gonna try and re-install v0.8 without the blur launcher this time. Too bad cause that's one thing I missed from the original gingerbread release.
  12. Rezael
    Offline

    Rezael Member

    Joined:
    May 31, 2011
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    It was the only thing I did differently. From my first attempt at using the customizer.

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  13. blacklight1025
    Offline

    blacklight1025 New Member

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    yeah, that seems to be the problem..
  14. jmarcusen
    Offline

    jmarcusen New Member

    Joined:
    Feb 4, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Happened for me as well when trying to install blur home.
    Did you guys just sbf or what?
  15. auracle2g
    Offline

    auracle2g New Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    im using blurhome, blur everything tbh. this rom is running flawless. no hotreboots. no bootloops. i am truly impressed with this. jrummys a boss