.9 won't install

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by Weather88, Jul 26, 2011.

  1. Weather88

    Weather88 New Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    So I'm on Liberty .8, downloaded the Liberty Toolbox Pro. It downloaded Liberty .9, I hit Install Now, it reboots into Recovery, and then nothing happens. It just sits there. Any suggestions? I've tried doing re-downloading and trying to install again, but it still just sits in Recovery.
     
  2. ldopa

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
    Rename the file to dot zip and flash it manually in cw. That worked for me when I flashed 0.9.

    CM74D2
     
  3. pcpimp

    pcpimp Member

    Joined:
    Apr 7, 2011
    Messages:
    151
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    CBUS
    Ratings:
    +1
    Also make sure USB debugging is off.
     
  4. Dullawolf

    Dullawolf Member

    Joined:
    Dec 22, 2010
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Grand Rapids, MI
    Ratings:
    +0
    ^^ that shouldn't matter.

    Just download the file, rename it .zip if it isn't already, and boot using the droid 2 bootstrapper. Be sure to wipe cache, wipe dalvik, and wipe data/factory reset. After that, go to install from sd card and choose .9. That is what I do and have never had any problems.
     
  5. pcpimp

    pcpimp Member

    Joined:
    Apr 7, 2011
    Messages:
    151
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    CBUS
    Ratings:
    +1
    It does matter. It was turned on when I tried to reboot into recovery all I got was a black screen. Turned it off and issue resolved. I guess the question is if you can get into CW then right USB debugging doesn't matter.
     
  6. Dullawolf

    Dullawolf Member

    Joined:
    Dec 22, 2010
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Grand Rapids, MI
    Ratings:
    +0
    I think it is crazy the various problems people have with installing roms. 100 people can install the same rom the same way and have 100 different results.

    i apologize pcpimp. It was just that I have never had the problem with having usb debugging on.
     
  7. pcpimp

    pcpimp Member

    Joined:
    Apr 7, 2011
    Messages:
    151
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    CBUS
    Ratings:
    +1
    Dullawolf I agree it is crazy! No problem bro just sharing my experiences :)
     
Search tags for this page

rom toolbox pro wont install