my work website does not work on droid

Discussion in 'Android Tech Support' started by k3ith29, Feb 11, 2010.

  1. k3ith29
    Offline

    k3ith29 New Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Indiana
    I have never been able to connect to my work website using the droid. I had no issue with accesing the website on previous phones. I can access this site perfectly on a computer. I've had my droid since early dec and every since day one I get a "server failed to communicate" message. I use the website to check up on schedual changes, but the website just won't work on the droid. :(
  2. RW-1
    Offline

    RW-1 New Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    2,255
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Nazareth, PA
    And of course, giving us the URL to try is...
  3. kylo77
    Offline

    kylo77 New Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Is it a public website? Did you access via VPN in the past? Are you trying to connect over wireless or cell network?

    If it's public and you want to share it here others can try to access it as well.
  4. k3ith29
    Offline

    k3ith29 New Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Indiana
  5. k3ith29
    Offline

    k3ith29 New Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Indiana
    I've tried accessing it both on 3g and wireless but no luck
  6. ShowTime
    Offline

    ShowTime New Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    534
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Sorry, just tried and got a failed communication message as well. Not sure what to tell you. Maybe others will have some ideas.
  7. Backnblack
    Offline

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,263
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    using xScope here 3G

    [​IMG]
  8. k3ith29
    Offline

    k3ith29 New Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Indiana
    Yeah that's what I get too. Thanks for trying. Maybe someone might have an answer or luck.
  9. mikes
    Offline

    mikes New Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    305
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Last edited: Feb 11, 2010
  10. k3ith29
    Offline

    k3ith29 New Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Indiana
    Oh wow. It must be the stock browser then. I'll try xscope and see if it works for me.

    Thanks a lot!
  11. kylo77
    Offline

    kylo77 New Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  12. LuN3yDaV3
    Offline

    LuN3yDaV3 New Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    277
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The website is redirecting to
    http://www.funeralplan.com/barkesinlowweaver/
    I believe it is doing domain name masking, but not sure why Android browser/Dolphin isn't redirecting. Go to the address above to access the site from your phone.
  13. LuN3yDaV3
    Offline

    LuN3yDaV3 New Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    277
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Could also be an issue with frames as from the source code of the original link you posted. It is opening another web address within a full page frame.
    Go to View > Page Source
  14. k3ith29
    Offline

    k3ith29 New Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Indiana
    Hmmm on the stock browser it said page not found.


    Really strange.
  15. k3ith29
    Offline

    k3ith29 New Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Indiana
  16. LuN3yDaV3
    Offline

    LuN3yDaV3 New Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    277
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0

    Worked for me on Dolphin browser. Did you try it?
  17. KZIWarrior
    Offline

    KZIWarrior Active Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    2,625
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Nashville, TN
    No big surprise... the browser is just another example of how Google is ignoring basic features/functionality and hoping the developers/market picks of the slack....

    xScope is GREAT and the developer is amazing with support. Well worth the price (but there is free version as well).
    http://www.droidforums.net/forum/droid-applications/10800-xscope-browser-update.html
  18. k3ith29
    Offline

    k3ith29 New Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Indiana


    Yeah I did try it but still no luck. This is the only website I havnt been able to access on my droid.
Search tags for this page

web+site+does+not+work+on android

,

website doesnt work with android

,

why does my droid not stay on website