my work website does not work on droid

Discussion in 'Android Tech Support' started by k3ith29, Feb 11, 2010.

  1. k3ith29

    k3ith29 Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    I have never been able to connect to my work website using the droid. I had no issue with accesing the website on previous phones. I can access this site perfectly on a computer. I've had my droid since early dec and every since day one I get a "server failed to communicate" message. I use the website to check up on schedual changes, but the website just won't work on the droid. :(
     
  2. RW-1

    RW-1 Silver Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    2,249
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Nazareth, PA
    Ratings:
    +1
    And of course, giving us the URL to try is...
     
  3. kylo77

    kylo77 Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Is it a public website? Did you access via VPN in the past? Are you trying to connect over wireless or cell network?

    If it's public and you want to share it here others can try to access it as well.
     
  4. k3ith29

    k3ith29 Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
  5. k3ith29

    k3ith29 Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    I've tried accessing it both on 3g and wireless but no luck
     
  6. ShowTime

    ShowTime Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    532
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Sorry, just tried and got a failed communication message as well. Not sure what to tell you. Maybe others will have some ideas.
     
  7. Backnblack

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,250
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +6
    using xScope here 3G

    [​IMG]
     
  8. k3ith29

    k3ith29 Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    Yeah that's what I get too. Thanks for trying. Maybe someone might have an answer or luck.
     
  9. mikes

    mikes Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    304
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Last edited: Feb 11, 2010
  10. k3ith29

    k3ith29 Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    Oh wow. It must be the stock browser then. I'll try xscope and see if it works for me.

    Thanks a lot!
     
  11. kylo77

    kylo77 Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
  12. LuN3yDaV3

    LuN3yDaV3 Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    276
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    The website is redirecting to
    http://www.funeralplan.com/barkesinlowweaver/
    I believe it is doing domain name masking, but not sure why Android browser/Dolphin isn't redirecting. Go to the address above to access the site from your phone.
     
  13. LuN3yDaV3

    LuN3yDaV3 Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    276
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Could also be an issue with frames as from the source code of the original link you posted. It is opening another web address within a full page frame.
    Go to View > Page Source
     
  14. k3ith29

    k3ith29 Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    Hmmm on the stock browser it said page not found.


    Really strange.
     
  15. k3ith29

    k3ith29 Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
Search tags for this page

web+site+does+not+work+on android

,

website doesnt work with android

,

why does my droid not stay on website