MLB at bat 11 not compatible?

Discussion in 'Motorola Droid Pro' started by kjjb0204, Jun 4, 2011.

  1. kjjb0204
    Offline

    kjjb0204 New Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    286
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Running gb now since Tuesday, it was a bit laggy so I did a factory reset. Now on the market MLB At Bat 2011 doesn't show up and in the web market, it says not compatible with the droid pro. How can that be if I've been using the app daily since the update to gb, and now after a reset its not compatible?

    Sent from my DROID Pro using Tapatalk
  2. google123
    Offline

    google123 New Member

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    472
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Doesn't show up on my market app on my Pro either.

    Sent from my DROID Pro using DroidForums
  3. kjjb0204
    Offline

    kjjb0204 New Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    286
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    This is going to stink if I can't have MLB At Bat. It worked fine after the update, broken after factory reset. Besides email, its my most used app.

    Sent from my DROID Pro using Tapatalk
  4. Snow02
    Offline

    Snow02 New Member

    Joined:
    Jan 12, 2011
    Messages:
    1,342
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    0
    If you have a backup you can pull the apk from it.
  5. kjjb0204
    Offline

    kjjb0204 New Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    286
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Did a full backup on Tuesday with titanium, backed up apps with astro. Somehow now the mlb apk is missing from both backup folders.

    Sent from my DROID Pro using Tapatalk
  6. Snow02
    Offline

    Snow02 New Member

    Joined:
    Jan 12, 2011
    Messages:
    1,342
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    0
    Do you have a clockwork backup?
  7. monster
    Offline

    monster New Member

    Joined:
    Dec 27, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    MLB at Bat

    it's my most used app too and it still works on mine.
  8. kjjb0204
    Offline

    kjjb0204 New Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    286
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    No

    Sent from my DROID Pro using Tapatalk
  9. kjjb0204
    Offline

    kjjb0204 New Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    286
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Did you factory reset after upgrading to gb? My at bat worked fine after the update on Tuesday until I did a factory reset last night. Now I can't even download it.

    Sent from my DROID Pro using Tapatalk
  10. monster
    Offline

    monster New Member

    Joined:
    Dec 27, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Missed the point about gingerbread, I was focused on since the update, sorry. I haven't been able to root my phone since the last update even after several attempts. I figured I'll wait until I really need to, like I said, my most used app is MLB ay Bat and that works fine right now.
  11. Snow02
    Offline

    Snow02 New Member

    Joined:
    Jan 12, 2011
    Messages:
    1,342
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    0
    If you're rooted, try the linked file. Install it, press fix, reboot. There's a good chance it will show in the market again.
    Fix.apk
  12. kjjb0204
    Offline

    kjjb0204 New Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    286
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Not rooted. Used the ota to gb instead of the tbh one.

    Sent from my DROID Pro using Tapatalk
  13. kjjb0204
    Offline

    kjjb0204 New Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    286
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Anyone else able to run at bat after gb and factory reset?

    Sent from my DROID Pro using Tapatalk
  14. google123
    Offline

    google123 New Member

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    472
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Web market tells me its not compatible with my Pro. I'm also using GB.
  15. kjjb0204
    Offline

    kjjb0204 New Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    286
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gb has been no better than froyo so far for me. Been laggy, lots of force closes, going back to froyo might be in order for me. My phone just ran smoother.

    Sent from my DROID Pro using Tapatalk
  16. kjjb0204
    Offline

    kjjb0204 New Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    286
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Found the apk online, working fine now. It's a shame an update can suddenly make your device incompatible with apps that were working just fine previously. Still trying to get my Touchdown Pro license key back somehow.
Search tags for this page

mlb at bat 2011 android apk

,

what phones is mlb compatible with