Liberty on D2G?

Discussion in 'GET~R~DONE' started by aDroidman, Jun 1, 2011.

  1. aDroidman
    Offline

    aDroidman Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    336
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I just flash the Droid 2 version of liberty on my Droid 2 Global. It seemed to work except I had no service and nothing I did seemed to give me service. It would not connect to wifi just said searching even after I added my network. Does liberty work on D2G? How can I get it to work?
  2. clouse2013
    Offline

    clouse2013 New Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    396
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Columbus, OH
    You gotta flash the v7 romer tool thats in this section of the GRD forum.
  3. kickasz23
    Offline

    kickasz23 New Member

    Joined:
    Feb 14, 2011
    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Not to be an ass or douche but there is entire thread explaining on how it all works, and whats broken and how to fix it
  4. clouse2013
    Offline

    clouse2013 New Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    396
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Columbus, OH
  5. aDroidman
    Offline

    aDroidman Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    336
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Umm thanks for the help but I am having problems...... Everything works but the camera is backwards. I move left the screen moves right. I take a picture of a word and it is upside down and backwards. I am also having problems with apps force closing. This might be a problem on my end. If you guys have any idea of what I did wrong/ a fix Ill try it.
  6. josselinsdaddy2011
    Offline

    josselinsdaddy2011 New Member

    Joined:
    Jun 28, 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Any download links for liberty?

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
  7. keolawills
    Offline

    keolawills New Member

    Joined:
    Mar 31, 2011
    Messages:
    249
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Lake Tahoe, CA
    READ MORE BEFORE YOU POST. But since it looks like that's not your thing, the d2 version of liberty works fine on d2g. But you need to flash romerv7 from grd to DISABLE SENSORS. That is why everything you listed is happening. Sensors DO NOT WORK with liberty on d2g. My suggestion, restore stock nandroid or sbf to .330, root, install bootstrapper, wipe data/factory reset, wipe cache, flash liberty for d2, THEN FLASH ROMERV7 to disable sensors, reboot, enjoy. Your post looks like you didn't read anything at all.

    sent from my HeXeNated d2g
  8. josselinsdaddy2011
    Offline

    josselinsdaddy2011 New Member

    Joined:
    Jun 28, 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I had liberty flashed on my global and the 4 bottom buttons stayed lit up after I locked the screen...I tried reflashing it and it still did it...any suggestions??

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums