Liberty 2.0 works with v7 romer

Discussion in 'GET~R~DONE' started by 13th angel, Apr 1, 2011.

  1. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    Just letting everyone know, the v7 ROMer works with Liberty 2.0.

    You will need to pm either Mobile_Sensei or Jrummy in order to get the link if you've purchased the toolbox. I'll upload a build.prop file that shows the correct version and include instructions on installing it when I get home.

    sent from a D2G with Liberty 2
  2. clouse2013
    Offline

    clouse2013 New Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    396
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Columbus, OH
    Thanks this is exactly what I was looking for. Any issues other than the sensors?

    Nevermind the issues part. I just saw ur other post. I'm assuming you install it just like any other rom with romer v7

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
    Last edited: Apr 1, 2011
  3. keolawills
    Offline

    keolawills New Member

    Joined:
    Mar 31, 2011
    Messages:
    249
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Lake Tahoe, CA
    quick stupid question, what order do you flash? liberty, romer, sensors? or romer, sensors, liberty. liberty wouldnt flash last time i tried 1.5 and ended up bricking my phone...
  4. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    Liberty then ROMer. No need to flash the sensors.zip after v4 because sensors are disabled by default.
  5. keolawills
    Offline

    keolawills New Member

    Joined:
    Mar 31, 2011
    Messages:
    249
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Lake Tahoe, CA
    thanks a bunch. id be lost without this...
  6. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    Your welcome, if you need any help pm me and i can walk you through it
  7. pswin09
    Offline

    pswin09 New Member

    Joined:
    Sep 6, 2010
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Brother, will this rom work on GSM? Because I am from Singapore using unlocked d2g.

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
  8. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    Yes it will. When its installed go to the dialer and type *#*#4636#*#*, this will bring you to the testing menu, select phone info, go down to Set preferred network type, select GSM only.
  9. kickasz23
    Offline

    kickasz23 New Member

    Joined:
    Feb 14, 2011
    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    13 how much better is 2 then 1.5?

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
  10. rjacobs182
    Offline

    rjacobs182 New Member

    Joined:
    Mar 16, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Wish a liberty dev would respond to me so I could install 2.0
  11. clouse2013
    Offline

    clouse2013 New Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    396
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Columbus, OH
    I know the feeling. One of them replied to me but said its not for D2G so he wouldnt send me a link.
  12. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    Who did you pm?
  13. clouse2013
    Offline

    clouse2013 New Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    396
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Columbus, OH
    i sent a message to mobile sensei a few days ago. i just sent one to jrummy a few minutes ago.
  14. rjacobs182
    Offline

    rjacobs182 New Member

    Joined:
    Mar 16, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I've msgd sensei and jrummy, no response from either :*(
  15. pswin09
    Offline

    pswin09 New Member

    Joined:
    Sep 6, 2010
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I also same. Send to them yesterday but no response.:icon_evil:
  16. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    I sent Mobile_sensei a pm earlier. Depending on what he says i might have something for you guys....
  17. pswin09
    Offline

    pswin09 New Member

    Joined:
    Sep 6, 2010
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Brother, i try your method for gsm but not successful. Whenever i change to gsm mode, it cause to reboot and comeback to cdma again.:icon_eek:
    By the way, i am now using liberty v1.5. Liberty is blazing fast:icon_ banana:.Wish liberty dev do something for our d2g.
  18. kickyindahead
    Offline

    kickyindahead New Member

    Joined:
    Feb 28, 2011
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Utah
    i downloaded the donate version of liberty toolbox but for some reason when i click on the button that says install liberty 2.0... nothing shows up for me to download or install .. and help would be appreciated.. thanks in advance
  19. rockshox
    Offline

    rockshox New Member

    Joined:
    Mar 19, 2011
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I don't think it will install from the Liberty toolbox as your phone is not a DX or D2. Liberty doesn't directly support the D2G but with the romer it does work as 13th Angel has said. Seems to be the trick is to get the link to the direct download zip and then install from that.

    I just donated and got the Liberty Toolbox also and there doesn't seem to be a way to download 2.0 from that on the D2G that I can find.
  20. hailtothetheif83
    Offline

    hailtothetheif83 New Member

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    1,020
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Temecula, Ca
    Yeah def. let us know! I just bought the paid new toolbox from market
Search tags for this page
app icon
,

droid bionic wallpaper

,

droid x2 wallpaper

,
wallpapers for droid x2