1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Launcher Pro Plus or my Phone?

Discussion in 'Android Tech Support' started by Foreverrr, Aug 19, 2010.

  1. Foreverrr
    Offline

    Foreverrr New Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Whenever i open up messaging, dialer, contacts, an application, anything...whenever i click the home screen it takes 5-10 seconds for my apps/shortcuts to actually show up. Can somebody tell me what's going on? i'm just curious if it's launcherpro plus or my phone..thank you!
  2. Abe21599
    Offline

    Abe21599 RS/Moderator

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,343
    Likes Received:
    29
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Ohio
    LPP works fine for me. try a battery pull see if that speeds things up

    also, are you rooted or running any roms?
  3. Foreverrr
    Offline

    Foreverrr New Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm not rooted, i have 2.2 on my droid. have maybe 20 or so applications installed, 3 homescreens with maybe 5-6 total widgets within the 3..
  4. Abe21599
    Offline

    Abe21599 RS/Moderator

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,343
    Likes Received:
    29
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Ohio
    did you try a battery pull?
  5. Foreverrr
    Offline

    Foreverrr New Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yes, nothing seemed to change.
  6. Abe21599
    Offline

    Abe21599 RS/Moderator

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,343
    Likes Received:
    29
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Ohio
    try going into prefs and tinkering with it. i know theres a droid hack that might work..
Search tags for this page

does go launcher need root

,

launcherpro need root?