K9 mail setup

Discussion in 'Android Tech Support' started by rrokit, May 17, 2010.

  1. rrokit
    Offline

    rrokit New Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hello,
    I want to move from native e-mail to K9 but I am having a basic issue with passwords. It seems a simple matter to set up an e-mail address and password but I don't know to which password K9 is referring. I have several e-mail accounts I'd like to set up. Does this mean the password that I assigned to each of my e-mail accounts previously or am I to create a new one?
    Thank you.
    Bob
  2. aminaked
    Offline

    aminaked New Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    2,186
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    California, USA
    Not a new one. K9 needs to know how to login to your email accounts.
  3. rrokit
    Offline

    rrokit New Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I was just logging back on to try to edit more info on my OP. I've tried every conceivable password and I keep getting 'invalid username and password'. Do I need to delete or inactivate my other e-mail client b4 I begin using K9?
  4. ecsnead69
    Offline

    ecsnead69 Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    May 6, 2010
    Messages:
    1,316
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Virginia
    Is it a yahoo account?
  5. rrokit
    Offline

    rrokit New Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    No it's not. One is a roadrunner account and another is a Network Solutions account.
  6. aminaked
    Offline

    aminaked New Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    2,186
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    California, USA
    Instead of deleting from the stock app you can just turn off polling for now. This way you can go back to stock if necessary by turning on polling. I think most/all mail servers allow more than one client at a time but I could be wrong. The real problem seems to be that your username or password or both are incorrect.
  7. JohnnyDepth
    Offline

    JohnnyDepth New Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    200
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I know exactly what the problem is:

    When you type in your user name, make sure
    it is correct. When I say correct, I mean that sometimes K9 doesn't accept
    just your user name, OR doesn't like the @yahoo.com, @gmail.com
    @xxxxx.edu (I know because this has happened)

    You use your ONE password you created for each, but try this and let us know if this worked, because it did for me!
  8. thunter
    Offline

    thunter New Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Brea, Ca.
    I don't think Roadrunner is POP mail. That could be your problem.
Search tags for this page
adding email acct to k9
,

changing knine account password on motorola droid phone

,
gmx email k9 mail setup
,
how to add account to k-9 email
,

k-9 mail exchange setup

,

k9 email settings

,
k9 saying incorrect username and password
,

k9 username or password incorrect

,
k9 yahoo account
,

mail k9solutions-holidays.com

,

network solutions settings for k-9 mail

,

setting email di k-9

,
setting email yahoo dik9
,

setting up k9 incorrect password

,

setup k9 mail