install stock apps?

Discussion in 'Android Applications' started by tachyonshower, Nov 30, 2011.

  1. tachyonshower
    Offline

    tachyonshower New Member

    Joined:
    Nov 28, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    hi,

    i have recently posted with questions about rom flashing, but now i have eclipse v1.3 running. i was wondering if it were possible to reinstall some select stock apps, i.e. verizon backup/sync, vznav, etc, from titanium backup without any problems?
  2. theunknownn
    Offline

    theunknownn New Member

    Joined:
    Nov 22, 2011
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    United States
    I think you should be able to find them in the Market

    Sent from my DROID3 using DroidForums
  3. tachyonshower
    Offline

    tachyonshower New Member

    Joined:
    Nov 28, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ill look. thanks
  4. rubiksc00p
    Offline

    rubiksc00p Well-Known Member

    Joined:
    Sep 14, 2011
    Messages:
    1,377
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Somewhere on this amazing ball of creation!
    Verizon backup I'm pretty sure wouldn't be in the market. Why do you need VZnavigator??????????? o.0 I don't think any of the stock apps would be in the market, I think you'd have to find the APKs. I'm not sure. I don't have an X2! ;)
  5. tachyonshower
    Offline

    tachyonshower New Member

    Joined:
    Nov 28, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    well, vznav was just an example. currently, im mostly concerned with my phone contact list that i had previously synced to my account. i was thinking that since i had used titanium to back up the stock rom with all of my apps and copied over the backup directory to my pc, that i might be able swap over some of the backups to the current titanium that i have just installed and possibly restore them. especially the backup assistant.
  6. theunknownn
    Offline

    theunknownn New Member

    Joined:
    Nov 22, 2011
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    United States
    I had that same issue, what I ended up doing was restoring the backup of my,main system then went to (I think) setting and backed up my contacts to a file on the sd card then imported them on the custom ROM (Steel Droid)

    Sent from my DROID3 using DroidForums
  7. tachyonshower
    Offline

    tachyonshower New Member

    Joined:
    Nov 28, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    dang. i hope that there is an easier way. i dont really feel like reverting back :blink: also, to do so, i would just have to follow the steps that i did to install eclipse, but choose the backup folder in the clockworkmod directory on my sd-ext?
  8. theunknownn
    Offline

    theunknownn New Member

    Joined:
    Nov 22, 2011
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    United States
    Well I use safestrap but all I did was, make a backup of the newly installed ROM, restore my nandroid, save the contact file, then restore the ROM backup again and import. I havn't used clockwork, much sorry but it should be basically the same

    Sent from my DROID3 using DroidForums
  9. tachyonshower
    Offline

    tachyonshower New Member

    Joined:
    Nov 28, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    although, i am again curious if i can import my titanium backup file to my sd and then use titanium to reinstall the apps?
  10. theunknownn
    Offline

    theunknownn New Member

    Joined:
    Nov 22, 2011
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    United States
    Yes you can restore the apps and app data from the titanium backup, however that doesn't seem to include contact information. And I would reccomend deselecting the stock apps that come with your phone that you don't/wont use. With me being new to Droid stuff im not sure if you should restore system data as well, Ithink you shouldn't. I just restored user apps and app data

    Sent from my DROID3 using DroidForums
  11. tachyonshower
    Offline

    tachyonshower New Member

    Joined:
    Nov 28, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    thanks a ton :icon_ lala:
  12. theunknownn
    Offline

    theunknownn New Member

    Joined:
    Nov 22, 2011
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    United States
    Try this maybe, I just found it.

    Android app name: MarketEnabler

    More info: http://www.android.com/market/#app=ch.racic.android.marketenabler


    Set your provider to vzw (do not set to on boot) and open market and see if you can find the app there

    EDIT: at least for backup manager and the vzw specific apps.

    Sent from my DROID3 using DroidForums
  13. tachyonshower
    Offline

    tachyonshower New Member

    Joined:
    Nov 28, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i tried it and it didnt work for me, but that doesnt mean that i didnt do something wrong. :p. i just ended up restoring my OEM rom, which i had backed up, and then backed up my contacts and brought them back to eclipse. then i synced to google so that i never have to deal with that again. haha. thanks for the help guy
Search tags for this page
cara imstall stock app caraanual
,

droid 3 stock apps

,

droid x2 stock apps

,
droid3 stock apps
,
how to install stock android apps
,
how to install stock apps android
,
how to install stock apps on android
,
how to reinstall apps on droid x2
,
how to reinstall stock applications on android
,
install stock apps
,
install stock apps android
,
installing apps as stock apps
,
reinstall stock android applications
,
reinstall stock android apps
,
stock apps droid x2