I have had it !

Discussion in 'Droid RAZR' started by johnzenobia, Jan 10, 2012.

  1. johnzenobia

    johnzenobia Member

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I have had enough and returning the razr and going back to my Droid X . Verizon needs at least a year or two to get their 4g working properly. They cant expect people to have to toggle their data connection to get data service. I am truly disappointed.
     
  2. iguanad

    iguanad Member

    Joined:
    May 29, 2011
    Messages:
    126
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
    Droid X is 3g phone anyway. Data issues go away if you shut off 4g. Just keep the razr and turn off 3g.

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk
     
  3. Zandar

    Zandar Active Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    524
    Likes Received:
    34
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +34
    This.

    Sliced from my RAZR
     
  4. AZClimber

    AZClimber Member

    Joined:
    Dec 6, 2011
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Land of Sun, Sand and Thorns - AZ
    Ratings:
    +0
    So pay the extra $$ for a 4G LTE phone but it only works in 3G - something totally wrong with this - WTF! Im going back to my LG enV Touch :icon_ lala:
     
  5. LoneWolfArcher

    LoneWolfArcher Silver Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    1,734
    Likes Received:
    437
    Trophy Points:
    128
    Ratings:
    +580
    Why not just move to a better 4G area? :biggrin:

    Seriously though, here in SE Michigan (Ann Arbor area) I have little to no 4G problems except for the outages.
     
  6. jrpbulk

    jrpbulk Member

    Joined:
    Dec 12, 2011
    Messages:
    110
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4
    I know how you feel. Their issues remind me of what happened to AT&T when they first got the iPhone. I had a blackberry bold and right after the iPhone their service go so bad I had to switch. VZ seems to be dealing with this now re 4g

     
  7. chadh1

    chadh1 Member

    Joined:
    Nov 1, 2011
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Sioux Falls, SD
    Ratings:
    +0
    Just a bit of growing pains with people having a lot of options with 4g phones now, it does suck I understand. But I would think they will work it all out, or maybe I am to much of an optimist..... I have had one 3g/4g outage and it lasted about 3 hours, which was about 2-3 weeks ago. I live in Sioux Falls, SD

    Sent from my Galaxy Nexus using DroidForums
     
  8. illmatic636

    illmatic636 Active Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    1,420
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    NYC
    Ratings:
    +2
    Is it possible to stay on 3G only on the razr?
     
  9. INCREMENTAL

    INCREMENTAL Member

    Joined:
    Apr 8, 2011
    Messages:
    881
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10
    That is not true at all. I live n a 3G area only and had tons of data drops with my razr, nexus and bionic hasn't been to bad but still do it from time to time.

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
    #9 INCREMENTAL, Jan 11, 2012
    Last edited: Jan 11, 2012
  10. INCREMENTAL

    INCREMENTAL Member

    Joined:
    Apr 8, 2011
    Messages:
    881
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10
    Yes go to settings, wireless & networks, scroll down to mobile networksn network mode, cdma only. Its 3G only

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  11. moetrain

    moetrain New Member

    Joined:
    May 31, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    South Dakota, USA
    Ratings:
    +0
    I have to force mine into 3g whenever I visit my parents (Oshkosh, WI) because the 4g is unreliable at best there. Here in SD is a different story..

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  12. iguanad

    iguanad Member

    Joined:
    May 29, 2011
    Messages:
    126
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
    My bad. I have no issues whatsoever with 3g. Apparently a new ota is coming. Maybe that will help.

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk
     
Search tags for this page
4g keeps cutting out on droid bionic
,

droid razr 4g cuts out

,
droid razr 4g cutting out
,
verizon 4g cuts out droid razr