How to go back to previous baseband?

Discussion in 'Android Tech Support' started by Vulcan1600, Jun 15, 2010.

  1. Vulcan1600

    Vulcan1600 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    5,795
    Likes Received:
    218
    Trophy Points:
    178
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +224
    Is there an easy way to go back to a previous baseband? Mine is absolutely terrible with C-01.41.00R - does someone have a link to a previous one?

    Anyone else having data issues? At work I am firewalled, so my Droid is my link to the internet, news, sports, email, etc. (while on break ahem).
     
  2. lockman

    lockman Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    789
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Baltimore, MD
    Ratings:
    +0
    C_01.43.01P? I have that one.
     
  3. OneTenderRebel

    OneTenderRebel Silver Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    3,327
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Hampton Falls, NH
    Ratings:
    +63
    I saw Cereal Killer post a link in one of the 2.2 threads. I had to go back to the old baseband too until the newer one was released. Lost my 3g signal almost entirely with the first baseband update. I did update to the newest one released and so far so good.
     
  4. lockman

    lockman Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    789
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Baltimore, MD
    Ratings:
    +0
    Vulcan, your baseband's really old. Check this out.
     
  5. brybe

    brybe New Member

    Joined:
    Jun 15, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0

    Can I just load the zip file and update it to an older version? I have the newest one and it's trash for me.
     
Search tags for this page

how to flash back s4 baseband

,

how to go back to previous email