How do I enable data roaming?

Discussion in 'Liberty ROM D3' started by gabeevans88, Oct 29, 2011.

  1. gabeevans88
    Offline

    gabeevans88 New Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    La Crosse, WI
    Any way to enable data roaming on this rom? If there is nothing built in is there an app that can do it? Its not under wireless & networks & Its the only thing holding me back. thanks in advance.

    Sent from my DROID3
  2. crashercarlton
    Offline

    crashercarlton New Member

    Joined:
    Oct 28, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i'm on the bionic with Liberty 3 and in the same boat...nobody is listenting because they don't roam...they don't understand what a detriment liberty 3 is to us...i dropped liberty 3 because of this unless they fix this
  3. rustydog
    Offline

    rustydog Member

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    92
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    8
    Location:
    SW Pa / Avon Park, Fl in winter
    On my Samsung Charge data roaming is under "moble Networks"
  4. bgarlock
    Offline

    bgarlock Member

    Joined:
    Nov 11, 2011
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
  5. kenc3dan
    Offline

    kenc3dan New Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yeah, I'm in the same boat. Without that Blur Battery and Data Manager there is just no way to get 3G working on my Droid X with Liberty 3 2.0. Data roaming is also unreachable.
    Please, Liberty devs, add the ability to toggle 3G and roaming ala Blur. I can use it otherwise.
  6. flemdroid
    Offline

    flemdroid New Member

    Joined:
    Oct 14, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    you gotta edit the build file.... i tested liberty overseas and couldnt use for data liberty is my fav but no bueno if no data
  7. kenc3dan
    Offline

    kenc3dan New Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    SOLUTION No 3G on Droid X Liberty 3 2.0 Problem

    Still don't know the cause but within weeks of a successful move to Liberty 3 2.0 my Droid X totally lost all 3G. I used Widgetsoid to turn mobile networking back on. Nothing else worked. Reflashed, airplane mode, pull battery, you name it, nothing would turn 3G back on until Widgetsoid. It gives you more nuanced control over 3G and that's all it took.
Search tags for this page
+android data roaming turn on
,

android enable data roaming

,

droid 3 data roaming

,

droid x2 data roaming

,
galaxy s3 android turn on roaming
,
how to activate data roaming in x2-02
,
how to enable 3g data roaming
,
how to enable data roaming in x2 01 guide
,

how to enable data roaming on android

,
how to enable roaming on android
,
how to enabled rooming data package in x2-01
,
how to turn on data roaming on droid x2
,

how to turn on roaming on android

,
how to turn on roaming on droid x
,
liberty rom 3 data roaming