Help with lgb .1 to .?

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by stangdroid, May 9, 2011.

  1. stangdroid

    stangdroid Member

    Joined:
    Feb 13, 2010
    Messages:
    262
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    My installs went flawlessly on my x. Rocking .5 with blu-haze. Now I'm trying to get my friends X to where I am. I got her to .1 but I can't seem to get past it. Each try into recovery with or without wipes I get the same result, "installation aborted blah blah (bad). I was even going to just install 3, 4, and 5 in a row. Won't let me get past install. It aborted each time I try. I even redownloaded each rom from the the toolbox. Any help would be great.
     
  2. stangdroid

    stangdroid Member

    Joined:
    Feb 13, 2010
    Messages:
    262
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Any ideas? This really has me stumped.
     
  3. stangdroid

    stangdroid Member

    Joined:
    Feb 13, 2010
    Messages:
    262
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    And I try to go to a backup which isn't much different from where she is now and it won't install either. Says md5 mismatch. What is going on with toys stupid phone?
     
  4. Smack77

    Smack77 Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Did you go to file manager, liberty, nightlies and delete any downloads and try again? Also with GB did you turn USB debugging off? They may not do anything, but it's worth a try.

    Also I don't know much, but maybe my help will bump your thread and someone more knowledgeable will answer.
     
  5. stangdroid

    stangdroid Member

    Joined:
    Feb 13, 2010
    Messages:
    262
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Thank you for the reply. I ended up using my memory card with my download on it and it worked! Not sure why it didn't with hers tho. She is using a 32g card tho. Wouldn't think that should make a difference.