help..phone will not restore to factory

Discussion in 'Android Tech Support' started by stabl4life82, Jan 6, 2011.

  1. stabl4life82
    Offline

    stabl4life82 Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    719
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    south carolina
    Ratings:
    +0
    i wiped data 5 times, wiped cache 5 times and even formatted sd card like brand new and my phone still goes to the ud rom and theme after reboot and i didnt reinstall the zips after wipe..y is this happening? please help
     
  2. stabl4life82
    Offline

    stabl4life82 Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    719
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    south carolina
    Ratings:
    +0
    Noone knows the fix other than flashing a sbf back to it?
     
  3. YankInDaSouth
    Offline

    YankInDaSouth Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    2,995
    Likes Received:
    72
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Sharpsburg, GA
    Ratings:
    +72
    I do believe SBF is the only way ...
     
  4. YankInDaSouth
    Offline

    YankInDaSouth Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    2,995
    Likes Received:
    72
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Sharpsburg, GA
    Ratings:
    +72
  5. Backnblack
    Offline

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,250
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +6
    Correct, Factory reset will not do what you are looking for.
     
  6. stabl4life82
    Offline

    stabl4life82 Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    719
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    south carolina
    Ratings:
    +0
    Ok I see.. well I have a thread I just started cause I had to redo my phone do to other issues and it still didn't fix..I don't know what to do, cause if I flash it and it still does it. That will be a lot of time once again I spent messing with this

    Sent from my Droid using DroidForums App