1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Help me get sense 3.0

Discussion in 'Thunderbolt Hacks' started by wardo, Sep 28, 2011.

  1. wardo
    Offline

    wardo Member

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    285
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    I just received the gingerbread update from Verizon and was really hoping I could run 3.0 now.

    How can I do this? Would I need to root?

    Thanks
  2. Larry_ThaGr81
    Offline

    Larry_ThaGr81 New Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    1,030
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Hesperia
    you'll have to root, thunderbolt won't be able to run sense 3.0 or 3.5 without a custom rom
  3. wardo
    Offline

    wardo Member

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    285
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    All this waiting for GB for nothing. Lol

    Is there a specific rom I should use?

    The new update shouldn't cause any problems I'm assuming.

    I should just follow the basic root guides online?

    Thanks for the help
  4. zwegan
    Offline

    zwegan New Member

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dover, DE
    Rooting is very easy with the new easy root method.

    No data loss either.

    If you want Sence 3.0 I recomend BaMF forever 1.06.

    BaMF also has a 3.5 rom out.
  5. johnd09
    Offline

    johnd09 New Member

    Joined:
    May 20, 2011
    Messages:
    302
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Use revolutionary root method, it works great, and I also highly recommend bamf forever for sense 3.0, very smooth.

    Sent from my BAMF'd 'bolt
  6. Larry_ThaGr81
    Offline

    Larry_ThaGr81 New Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    1,030
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Hesperia
    I couldn't agree with that recommendation more, I'm running version 1.0.5.
    Last edited: Sep 28, 2011
  7. Adrioid
    Offline

    Adrioid Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    667
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cali
    I've been running BAMF SoaB3.5 it's still a preview... But it's been working great for me :)

    Sent from my Thunderbolt!
  8. mikeylongshanks
    Offline

    mikeylongshanks New Member

    Joined:
    Oct 9, 2011
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    someone already suggested it but bamf soab is 3.5.

    Sent from my SHIFTAO5P using DroidForums
  9. mikeylongshanks
    Offline

    mikeylongshanks New Member

    Joined:
    Oct 9, 2011
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thunderstick GENII has flashable sense 3.0 elements.?

    Sent from my SHIFTAO5P using DroidForums
  10. wardo
    Offline

    wardo Member

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    285
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    I'm following the directions on the you tube video, using the revolutionary method. When I run as the administrator the pop up screen is not finding my phone.
    Any suggestions?
  11. zwegan
    Offline

    zwegan New Member

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dover, DE
    Did you make sure any syncing software was uninstalled and that you had installed the HTC drivers?

    Also, you made sure to turn on USB debugging? (settings >> Applications >> Development >> Check first box)
  12. wardo
    Offline

    wardo Member

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    285
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    I checked the list of programs under the uninstall list and didn't see anything for HTC or Verizon so I assume Its done correctly
  13. GSXRADDICT
    Offline

    GSXRADDICT New Member

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Messages:
    383
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Did you get it rooted after all?

    Sent from my Thunderbolt using Tapatalk
  14. wardo
    Offline

    wardo Member

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    285
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Nope! Couldn't figure out how to make the phone findable...
  15. GSXRADDICT
    Offline

    GSXRADDICT New Member

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Messages:
    383
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    And you installed HTC drivers?

    Sent from my Thunderbolt using Tapatalk
  16. wardo
    Offline

    wardo Member

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    285
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    I'm not sure what y'all mean about HTC drivers. Is that what pops up from Verizon when plugging in the phone to the computer?
    I thought I was suppose to delete all that stuff.
    Last edited: Nov 16, 2011
  17. GSXRADDICT
    Offline

    GSXRADDICT New Member

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Messages:
    383
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  18. wardo
    Offline

    wardo Member

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    285
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
Search tags for this page
how to get htc sense 3.0 on flashed thunderbolt
,

how to get sense 3.0 on htc thunderbolt