Hdmi

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by rcglider, Jan 13, 2011.

  1. rcglider
    Offline

    rcglider New Member

    Joined:
    Jan 12, 2011
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ok so there's no HDMI. I'm wondering then if Real HDMI from the Market would work? Or is there a way to enable it?
  2. dvader
    Offline

    dvader New Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    x2
    would also like to know how to get hdmi to work
  3. plenoz
    Offline

    plenoz New Member

    Joined:
    Oct 14, 2010
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    GMT + 7
    curious also ;)
  4. thefamousmoe
    Offline

    thefamousmoe New Member

    Joined:
    Oct 19, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    +1 I would like to know too
  5. chrisnimon
    Offline

    chrisnimon New Member

    Joined:
    Jul 4, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Lakeville Indiana :(
    I bought Real HDMI and it does not appear to work with this rom (or any rom from what i've seen) :( SO for now, when I want to use it I flash back to stock rooted to use. Hope they find a fix soon, I'm far to impatient to wait 5 minutes for phone to reboot lol.
  6. LTLFTCer
    Offline

    LTLFTCer New Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Where sunshine is
    I believe this issue went unresolved with GummyJar as well. Not good.
  7. bL33d
    Offline

    bL33d Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    819
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    illinois
    hdmi works with apex and fussion.
  8. Ty0294
    Offline

    Ty0294 New Member

    Joined:
    Oct 15, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    HDMI not working is an AOSP DX problem. All blurless roms have this problem. The rom i know off the top of my head that does have HDMI working is DS4.2 Blurless (Which tbh is not really blurless, it's a bit less blur but still quite blurry, or was for me)
  9. plenoz
    Offline

    plenoz New Member

    Joined:
    Oct 14, 2010
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    GMT + 7
    hi could you share how to rollback to stock rom ?
    and where i can get stock rom for droidx ?

    thanks before
  10. chrisnimon
    Offline

    chrisnimon New Member

    Joined:
    Jul 4, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Lakeville Indiana :(
    I Always keep 2 stock backups, 1 rooted and 1 rooted/themed. I just restore through Rom Manager (or nandroid). I've only had the DX a couple weeks so I dont know if there are any stock roms available. I suppose you could always back up your apps/launcher settings/etc and do a factory reset. Let it sync then reload what ever it failed to reload. (gotta love Froyo :)
    Last edited: Jan 26, 2011
Similar Threads
  1. Nacho87
    Replies:
    1
    Views:
    2,493
  2. glshub
    Replies:
    2
    Views:
    688
  3. rjcapp
    Replies:
    7
    Views:
    2,787
  4. prkrastn8
    Replies:
    5
    Views:
    817
  5. annafaye
    Replies:
    4
    Views:
    4,136
Loading...