Liberty and real hdmi

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by sate86, May 5, 2011.

  1. sate86

    sate86 New Member

    Joined:
    May 1, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Does anyone know if hdmi output works with liberty?

    Specifically, I've read that there is a program called real hdmi which allows you to redirect video over hdmi (since by default you can only output photos). However, in the app.market entry, it says it may only work with stock blur...

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  2. moneyshot1123

    moneyshot1123 New Member

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    No, HDMI output isn't supported in Liberty.
     
  3. 45root

    45root New Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I am on liberty gb v.5 and my hdmi out is working fine. I have not purchased real hdmi so I can't comment on that but the hdmi definitely works.
     
    #3 45root, May 16, 2011
    Last edited: May 16, 2011
  4. Jubakuba

    Jubakuba Member

    Joined:
    Feb 5, 2011
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I purchased Real HDMI when it was in the beta versions...
    And haven't used it since.
    Haha. I just don't see much use for HDMI output.

    I'll test it tomorrow when I go to my 'rents house and pick up my HDMI cord...granted I remember.
    But HDMI DOES work on LibertyGB.
     
  5. stewywerf

    stewywerf New Member

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    This would be awesome now that Netflix is out and working on GB Liberty!!

    However, I'm confused by these posts. Does HDMI work on GB v0.5 ? If so I'm on my way to buy a cord right now.