1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Having issues with Liberity 2.0 on my DX - How to go back to stock?

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by GiZIM, Apr 4, 2011.

  1. GiZIM
    Offline

    GiZIM New Member

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yes I am new at a lot of this putting Liberty on my phone was my first rom ever so wondering how can i go back to stock? any way for me to go back and not lose all my apps ect..
  2. Strothmann
    Offline

    Strothmann New Member

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    did you make a nandroid backup in clockwork?.
  3. GiZIM
    Offline

    GiZIM New Member

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Swear I thought i did but if i didn't no biggie i can start all over again.. still how can i go back to .340 stock
  4. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    Either restore your nandroid from before you flashed liberty or sbf/flash maderstock.

    What problems did you have with liberty?

    sent from a D2G with Liberty 2
  5. Strothmann
    Offline

    Strothmann New Member

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    well boot in to clock work and restore just to check. if you need to back up your apps use titanium backup. There is a zip file to flash back to .340 on team black hats app, it might also be found on my droid world. If none of that works your just going to have to SFB back. here a link to get you started.
  6. GiZIM
    Offline

    GiZIM New Member

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Can you maybe point me in the noob direction for sbf/flash maderstock
  7. Strothmann
    Offline

    Strothmann New Member

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I did in my post just use the link
  8. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    The link above is for the sbf (might want to remove that and pm it..... for some reason they tend to frown on sbf links here). For the maderstock one, its in the dx subforum somewhere. I can't link on the df app or I would =/

    sent from a D2G with Liberty 2
  9. Strothmann
    Offline

    Strothmann New Member

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks for the heads up I PM'ed it
  10. GiZIM
    Offline

    GiZIM New Member

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks a lot guys
  11. Strothmann
    Offline

    Strothmann New Member

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    your welcome sir
  12. GiZIM
    Offline

    GiZIM New Member

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    So if i get the Team Black Hat app i can just download the .340 flash and isntall from the SD in Recovery? and be back to stock unroot?
  13. Strothmann
    Offline

    Strothmann New Member

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    yes. or sfb, or put maderstock 340 zip on your SD and use that.
  14. GiZIM
    Offline

    GiZIM New Member

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Perks of using maderstock over the Team Black Hat?
  15. Strothmann
    Offline

    Strothmann New Member

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    none that i know of, but you need to make sure which ever on you decide with is the correct file size, if its corrupted, you will soft brick your phone and have to sbf. I would use maderstock because you can hash check it on your computer, before you flash it. I used the one from team black hat and it wasn't complete so i had to sfb, just dont download over 3g.
  16. GiZIM
    Offline

    GiZIM New Member

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Good call, thanks
  17. GiZIM
    Offline

    GiZIM New Member

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Also someone asked what issues was I having with Liberty 2.0 well
    1. Seems that I can't change themes more than once maybe twice if i installed the UD theme and i want to go to Epic Blue it says it downloads and installs but never done.. stays with UD

    2. I can't get the Market to work i can get in but when i hit one of the category's it locks up and FC's.

    3. My LED's seem to be acting odd they sometimes don't come on if i have a missed call, sms, email.

    4. Under Liberty Toolbox there is an option for battery icons i tried to pick a different one and the phone rebooted and defaulted my wallpaper to Liberty stock and never installed the battery icons.

    Granted I'm not a moron but this is all new to me in damn near every way.
  18. Strothmann
    Offline

    Strothmann New Member

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I was was to use all the things you're having problems with. I always manually flashed themes in clockwork. there not much you can do besides wipe and try again. they updated liberty today in the toolbox, try that.
  19. GiZIM
    Offline

    GiZIM New Member

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    How do you manually flash in Clockwork? Download the theme .zip and install in Clockwork? Does that seem to work better? Yeah i saw they updated the FC issue in the settings.

    I did a backup in Clockwork (Nandroid?) so i can come back if i want.
  20. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    I could to, thats odd. Ive always had problems with the toolbox not booting into CWM so ive always just downloaded then done it manually.