Galaxy S10+ problem

Discussion in 'Samsung Galaxy S10,S10+,S10e, Galaxy Fold Forum' started by Lester52, Dec 5, 2019.

  1. Lester52

    Lester52 Member

    Joined:
    Jul 21, 2012
    Messages:
    45
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    8
    Location:
    florida
    Ratings:
    +3
    Hey there, I have not used this site in a while but I have a new S10+ which I think is the best phone out there!
    Everything about this phone is amazing, I have only had it for a week and still finding many new customizations that I like. The only issue I am have is with the Bluetooth connection on Spotify and android auto, the signal seems week or maybe it's picking up interference from something else then it will eventually drop off. My last phone a S7 had no problem in the same car using the same set up in both apps. I have double checked every option in my phone, both apps and my audio receiver/radio in my car. I am going to call Samsung tech support today. Just wondering if anyone here has the same issue.
    I would appreciate any replies!
    Rick
     
  2. radon222

    radon222 Platinum Member

    Joined:
    Jun 6, 2011
    Messages:
    704
    Likes Received:
    707
    Trophy Points:
    463
    Ratings:
    +743
    Have you gone into Apps settings and disabled Battery Saver mode for Spotify yet?

     
    • Like Like x 3
  3. Lester52

    Lester52 Member

    Joined:
    Jul 21, 2012
    Messages:
    45
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    8
    Location:
    florida
    Ratings:
    +3
    No..I did not think of that! Great video on how to find the app there and the take the out of the optimize list and turn it off.
    Thanks for the help and the reply!!
     
    • Like Like x 1
  4. TisMyDroid

    TisMyDroid Super Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    7,404
    Likes Received:
    3,154
    Trophy Points:
    578
    Location:
    Central New York
    Ratings:
    +3,460
    Current Phone Model:
    Samsung Note 3
    Thanks Radon! This helped me as well!

    Sent from my SM-N975U using Tapatalk
     
    • Like Like x 1