**EASY** Unofficial Guide To Installing CM9/CM10

Discussion in 'Galaxy S3 ROMS' started by squeekybigfoot, Jul 31, 2012.

  1. meishkov

    meishkov Member

    Joined:
    Feb 12, 2010
    Messages:
    957
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Sterling Heights, MI
    Ratings:
    +2
    I take it cm9 is more stable than 10? I came from the OG and I miss all the options I had with different roms. Can't change the screen density, no power control widget, tons more. Doesn't seem to be much conversation for this.

    Sent from my SCH-I535 using Droid Forums
     
  2. meishkov

    meishkov Member

    Joined:
    Feb 12, 2010
    Messages:
    957
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Sterling Heights, MI
    Ratings:
    +2
    I know it's from rootzwiki but it must be the locked bootloader that has crippled all development for this Verizon s3? If it was the same as all the others I'm sure their would be crazy discussions goin on like for other devices, but seems our only options r different launchers and themes. I really don't want to swap this for a nexus but it just seems this beast is being held back from truly being a beast due to the bootloader and I'm not sure I can accept this. I'll tell the chumps at the Verizon store right to their face the reason for an exchange is a locked bootloader, and to inform their superiors to tell their superiors. Gosh darn it, why'd they have to put me in this predicament?? Bastards is all they are.

    Sent from my SCH-I535 using Droid Forums
     
  3. thelopenator

    thelopenator Member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    315
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Same here.
     
  4. Ultim8gamr

    Ultim8gamr Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Edit: A reboot with cache wipe and factory reset did the trick. guess I'll be keeping JB for a while


    original: CM10 disconnected from service for some reason... Not showing a phone number in system status. Not sure what the issue is. Everything else seems to work fine
     
    #16 Ultim8gamr, Aug 6, 2012
    Last edited: Aug 6, 2012
  5. meishkov

    meishkov Member

    Joined:
    Feb 12, 2010
    Messages:
    957
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Sterling Heights, MI
    Ratings:
    +2
    I'm still stock but just gathering as much info as I can before jumping in n risk losing data, even tho I'm pretty sure its retrievable at this point. But no phone # under about phone/status doesn't that mean mms doesn't work? Think I read that somewhere.

    Sent from my SCH-I535 using Droid Forums
     
  6. thisiswang

    thisiswang Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    i flashed once and lost data. went back to stock. then figured a few days later that i did something wrong so i tried reflashing and i lost data again. so now i'm back to stock.
     
  7. squeekybigfoot

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    NY
    Ratings:
    +0
    I am now running the Synergy rom and am noticing better performance overall (battery, speed, no force closes, camera etc.)
     
  8. akiles

    akiles Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    264
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Fredericksburg, VA
    Ratings:
    +2
    I was running the hybrid rom for a couple of hours. On that ROM (paranoidroid) the backlight on the touch buttons comes on if you set the screen light to auto. On my RAZR it was a similar setting running Th3ory's ROM.


     
  9. bgechka9

    bgechka9 New Member

    Joined:
    Feb 20, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Very Big Problem!!!

    Im in deep trouble now, i flashed the rom and now everytime i try to boot the phone it give me a verizon message saying "System Software not authorized by Verizon Wireless has been found on your phone. Please turn off your phone and go to the nearest Verizon Wireless store for help." It says this everytime i want to boot into recovery and normally turning on the phone. I dont know what to do.
     
  10. thisiswang

    thisiswang Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    was your bootloader unlocked? did you try going into download mode and flash stock with odin?
     
  11. akiles

    akiles Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    264
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Fredericksburg, VA
    Ratings:
    +2
    First thing for you to do:
    DO NOT panic.
    What exactly did you flash? CM10? What build? 8/18? Where you unlocked?
    You may be able to ODIN back.
     
  12. Galaxysthreeguy

    Galaxysthreeguy New Member

    Joined:
    Aug 17, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Same Issue

    Installed latest version of CM10 for Verizon Galaxy S3 (d2vzw-CM10-invisiblek-KANG-08-16-2012-1820.zip). Have done this dozens of times but this time I get the same error that My Phone has Software not Authorized by Verizon. I can't get into Recovery or anything. Brick. Help....
     
Search tags for this page

cm10 droid x

,
cm10 install instructions
,
cm9 droid x
,

cm9 gapps

,
cm9 gapps download
,
cm9 rom download
,
gapps for cm9
,
how to install cm10
,
install gapps cm9
,
samsung galaxy s3 system software not authorized by verizon