DXC - Baseband Update .13P

Discussion in 'Droid X Roms' started by droidxchat, Aug 15, 2011.

  1. droidxchat

    droidxchat Member

    Joined:
    Oct 15, 2010
    Messages:
    466
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    This link is for the DROID X and it will update your to baseband .13P, which is the baseband used by the newest leak from moto (not yet released).

    I would like to thank and give credit to Framework43 for providing me with the ingredients. Please follow him at twitter.com/framework43 for updates on MIUI releases for the Droid X.

    DOWNLOAD

    Instructions: Flash the zip from clockwork recovery just like you would any rom. No need to wipe anything.


    Hey DXC, will this fix the issue with the Droid X losing service randomly and requiring a reboot to get it back on MIUI? Thanks for asking, but unfortunately we won't know until we try it. Some people reported that the .12P fixed this issue for them, while others say it did not. Maybe they'll have more success with .13P, but I want to point out that this is not just a Miui issue, it is an issue that has been reported on CM7 and Liquid roms as well, so it seems that it is affecting all 2nd-init roms.
     
  2. chaos254

    chaos254 Member

    Joined:
    Apr 7, 2011
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    will this work on .596 based roms?
     
  3. cuebask

    cuebask New Member

    Joined:
    Mar 26, 2011
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Savannah, Ga
    Ratings:
    +0
    Just tested on .596. Will not work on .596. I'm wondering if someone will make a flashable one that will. Tired of always going back to.340 to do anything.

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  4. ooklathemok

    ooklathemok Member

    Joined:
    Jul 20, 2011
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    So do I have to use recovery to go back to my rooted stock froyo backup, run this update and then go back to my Liquid backup?
     
  5. cuebask

    cuebask New Member

    Joined:
    Mar 26, 2011
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Savannah, Ga
    Ratings:
    +0
    This should just be flashed if your on Liquid.

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  6. clouse2013

    clouse2013 Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    396
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Columbus, OH
    Ratings:
    +0
    would it be ok to flash over CM7 as well? because i just tried it and i got a status 7 error in clockwerk. not sure why. and also, what exactly is the advantage to flashing this?
     
  7. creaky

    creaky Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    531
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Location:
    NY
    Ratings:
    +5
    Yes, also interested to know if this can be flashed over cm7. Has any who's tried it seen the no data after wifi until reboot problem fixed?

    sent from my Cyanogenmodded X
     
  8. clouse2013

    clouse2013 Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    396
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Columbus, OH
    Ratings:
    +0
    i dont know if anyone knows if it can be flashed over cyanogen yet. I checked md5 sums and they matched, and the file size matched and still got the error. in theory, it should flash as cyanogen and the rest of the 2nd init roms, i believe use the .330 baseband because that is the baseband in the SBF for the correct kernel for the second init roms. Anyone who successfully flashed this on cyanogenmod please say something to let us know.
     
  9. brad92

    brad92 Silver Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,496
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    153
    Location:
    TEXAS
    Ratings:
    +16
    I flashed it over CM7 with no issues.

    CM74DX
     
  10. clouse2013

    clouse2013 Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    396
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Columbus, OH
    Ratings:
    +0
    I was getting a status 7 error in cwm with this link. but with a link i think thats posted in the main CM7 thread it flashed fine.
     
  11. MaDxCrEaM

    MaDxCrEaM New Member

    Joined:
    May 26, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I'm getting status 7 error also, could you provide link to one that worked for you?
     
  12. clouse2013

    clouse2013 Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    396
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Columbus, OH
    Ratings:
    +0
    dont remember where the link was but i know it was on the rootzwiki forums.
     
  13. bodean

    bodean Active Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,155
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Chicago, IL
    Ratings:
    +0
    Positive results with this?
     
  14. creaky

    creaky Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    531
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Location:
    NY
    Ratings:
    +5
    Haven't flashed this .zip but I did flash the TBH .13P radio zip this morning and all was good. Just had to reactivate my phone after flashing.
     
  15. bodean

    bodean Active Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,155
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Chicago, IL
    Ratings:
    +0
    Installation aborted when installing the ZIP in the OP, on my Liberty ASOP rom DX. Nice..................................
     
Search tags for this page
droid x radios
,

droidx radio update

,
dxc droid x