Conversations Widget? New in 2.0.1?

Discussion in 'Android General Discussions' started by atomicwedgie, Dec 9, 2009.

  1. atomicwedgie
    Offline

    atomicwedgie New Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    587
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Long Island NY
    I never saw this before and since I haven't installed anything like it, I am wondering if this was part of the software upgrade?

    Maybe it's a part of Beautiful Widgets which was upgraded? I have no info
  2. Stigy
    Offline

    Stigy New Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    1,079
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New Jersey
    I don't have this so it might go with an application you installed.

    Definitely not a part of 2.0.1 though.
  3. Martin030908
    Offline

    Martin030908 DF Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,805
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I installed all the beautiful widget updates over the last day and I don't have this 'widget' either.
  4. texasPI
    Offline

    texasPI New Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    433
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Montgomery, AL
    Ditto here
  5. lumpysherman
    Offline

    lumpysherman New Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    329
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    I don't have it either.
  6. SCDroid
    Offline

    SCDroid New Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    214
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    South Carolina
    It's a new widget that is in the GDE update. So if you're not running GDE as your home then you don't have it. It's pretty sweet except for it takes up a whole screen. Good thing i can just add a screen for it.
  7. atomicwedgie
    Offline

    atomicwedgie New Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    587
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Long Island NY
    Thank you! I was wondering where the hell this came from. I didn't even see any notes on it on their site.
  8. Martin030908
    Offline

    Martin030908 DF Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,805
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Now that there's clarity on where the widget came from we can rest easy :icon_eek:
  9. pcandroid
    Offline

    pcandroid New Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    252
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I like it, I just added it. Its on screen 6 right now. It may just have to move closer to the home screen the more i get use to it.
  10. romeov
    Offline

    romeov New Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    229
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cleveland, OH
    ooh, sounds cool, can I ask for a screenshot?
  11. svnoto
    Offline

    svnoto New Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have both 2.01 and GDE ver 54 and I can't seem to locate this widget... Any ideas?

    I assume you add it the same way as a standard widget, right? Is it in another location?
  12. vonfink13
    Offline

    vonfink13 New Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    522
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Snyder, NY
    nope it is right there...long press on home screen---widgets---conversation...it comes in two sizes...
  13. atomicwedgie
    Offline

    atomicwedgie New Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    587
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Long Island NY
    I only have a 4x4 size. *puzzled*
  14. svnoto
    Offline

    svnoto New Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    1000% sure its not there... Could it be that I'm running an older version of the GDE software? Is there any way to force an update? I am running GDE version 54...
  15. monkeydog
    Offline

    monkeydog New Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    98
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    There were 2 updates for GDE yesterday, the first only had the 4x4 widget and then the 2nd one has the 4x3 also.
    Go to market -> menu button -> downloads. To force an update if one is available. (If an update is available for an app it will be on the top of the list.)
  16. svnoto
    Offline

    svnoto New Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Forced update through market fixed the problem, FYI...
  17. atomicwedgie
    Offline

    atomicwedgie New Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    587
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Long Island NY
    I just looked for updates last night and it showed nothing. Now this morning there's an update for GDE. Sure enough there's a 4x3 there now.

    On a side note, Beautiful Widgets seems to be updating almost twice a day. It's getting a little old.
  18. alm0614
    Offline

    alm0614 New Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    1,240
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    can someone post a screen shot?
  19. Martin030908
    Offline

    Martin030908 DF Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,805
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i think beautiful widgets is updating so much because of issues with the 2.0.1 update.
    I had a couple force closes right after the update... then beautiful widgets started firing out updates... I had to uninstall and reinstall the app to get rid of an error message.
    It works fine now ;)
  20. atomicwedgie
    Offline

    atomicwedgie New Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    587
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Long Island NY
    I think the only way screenshots can be taken on the Droid is if your phone is rooted. Someone please correct me if I am wrong.
Search tags for this page

droid widget conversation