Conversations Widget? New in 2.0.1?

Discussion in 'Android General Discussions' started by atomicwedgie, Dec 9, 2009.

  1. atomicwedgie

    atomicwedgie Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    587
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Long Island NY
    Ratings:
    +1
    I never saw this before and since I haven't installed anything like it, I am wondering if this was part of the software upgrade?

    Maybe it's a part of Beautiful Widgets which was upgraded? I have no info
     
  2. Stigy

    Stigy Active Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    1,079
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    New Jersey
    Ratings:
    +0
    I don't have this so it might go with an application you installed.

    Definitely not a part of 2.0.1 though.
     
  3. Martin030908

    Martin030908 DF Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,773
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    I installed all the beautiful widget updates over the last day and I don't have this 'widget' either.
     
  4. texasPI

    texasPI Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    431
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Montgomery, AL
    Ratings:
    +0
    Ditto here
     
  5. lumpysherman

    lumpysherman Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    328
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    I don't have it either.
     
  6. SCDroid

    SCDroid Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    212
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    South Carolina
    Ratings:
    +0
    It's a new widget that is in the GDE update. So if you're not running GDE as your home then you don't have it. It's pretty sweet except for it takes up a whole screen. Good thing i can just add a screen for it.
     
  7. atomicwedgie

    atomicwedgie Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    587
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Long Island NY
    Ratings:
    +1
    Thank you! I was wondering where the hell this came from. I didn't even see any notes on it on their site.
     
  8. Martin030908

    Martin030908 DF Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,773
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    Now that there's clarity on where the widget came from we can rest easy :icon_eek:
     
  9. pcandroid

    pcandroid Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    249
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I like it, I just added it. Its on screen 6 right now. It may just have to move closer to the home screen the more i get use to it.
     
  10. romeov

    romeov Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    229
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Cleveland, OH
    Ratings:
    +0
    ooh, sounds cool, can I ask for a screenshot?
     
  11. svnoto

    svnoto New Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have both 2.01 and GDE ver 54 and I can't seem to locate this widget... Any ideas?

    I assume you add it the same way as a standard widget, right? Is it in another location?
     
  12. vonfink13

    vonfink13 Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    522
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Snyder, NY
    Ratings:
    +7
    nope it is right there...long press on home screen---widgets---conversation...it comes in two sizes...
     
  13. atomicwedgie

    atomicwedgie Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    587
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Long Island NY
    Ratings:
    +1
    I only have a 4x4 size. *puzzled*
     
  14. svnoto

    svnoto New Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    1000% sure its not there... Could it be that I'm running an older version of the GDE software? Is there any way to force an update? I am running GDE version 54...
     
  15. monkeydog

    monkeydog Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    98
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    There were 2 updates for GDE yesterday, the first only had the 4x4 widget and then the 2nd one has the 4x3 also.
    Go to market -> menu button -> downloads. To force an update if one is available. (If an update is available for an app it will be on the top of the list.)
     
Search tags for this page

droid widget conversation