1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Can't get to the programming menu?

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by audioman42, Feb 1, 2011.

  1. audioman42
    Offline

    audioman42 New Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    245
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I used to be able to dial ##PROGRAM and play with the settings to change the voice quality on my OG Droid, but now when I try it on my Droid X it just dials the number. I did a little searching and found that other Droid X users ARE still able to access the menu. Was the programming menu deleted from Liberty when the developers were "de-blurring" it?
  2. xliderider
    Offline

    xliderider New Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,396
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Where Diamond Head stay
    Most likely. I haven't had any problems with the X, so I've never found the need to change my voice codec to EVRC-B.
  3. dirtyfingers
    Offline

    dirtyfingers New Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    210
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Wisconsin
    This issue will be fixed when liberty 1.5 is released if you still would like to do it.

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
  4. supercell2000
    Offline

    supercell2000 New Member

    Joined:
    Oct 24, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  5. mrtony07
    Offline

    mrtony07 New Member

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i was excited to see that there was another way to to program our droid's so when i saw this post for fission rom manager, i downloaded the fission rom manager lite 1.2.4 to use the hotfix menu. when i open the fission rom manager there is no option for hotfix. how do you get that option. thanks for any help or is there another way to program for evrc-b besides ##program.
  6. supercell2000
    Offline

    supercell2000 New Member

    Joined:
    Oct 24, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0

    The hotfix for the programming menu seems to have been removed from fission rom manager, but if you install Liberty 1.5, the fix is built into the rom.
  7. mrtony07
    Offline

    mrtony07 New Member

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    that's alittle dissapointing because that was a nice feature to have. a lot of us have rom manager and i love rom manager. fission and rom manager seem alike but that hotfix feature would have been nice to have, and it was a great idea. thanks for your help maybe i will try out liberty rom.
  8. mcp770
    Offline

    mcp770 New Member

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    596
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Nashville
    if you install the patch Kejar posted in the reboot lockup issues or whatever thread stickied above it replaces several files including the motorola hidden menu to enable the call quality features.
  9. mrtony07
    Offline

    mrtony07 New Member

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    thanks for your input i really appreciate it. i flashed back to ultimate droid 2.5 it has the program menu built in. i will give that a try again to see if that works. thanks again
Search tags for this page
aokp rom cant get to ## programing menu
,
droid 2 global programming menu
,
how to get into programming menu on og droid
,
htc thunderbolt access evrc-b
,

motorola droid programming menu

,
programing menu on rom