Call quality hack

Discussion in 'Drod2169 - X' started by potatman, Mar 4, 2011.

  1. potatman
    Offline

    potatman New Member

    Joined:
    Mar 4, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    San Francisco Bay Area
  2. EagleStrike
    Offline

    EagleStrike New Member

    Joined:
    Mar 3, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Just do exactly what the instructions tell you. Dial that number and follow the pictures.

    Simple as that.
  3. potatman
    Offline

    potatman New Member

    Joined:
    Mar 4, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    San Francisco Bay Area
    Tried that, I get a voice message about it being an invalid number. To clarify, I am on Focused and not Blurred, if that matters.
  4. meshdub
    Offline

    meshdub New Member

    Joined:
    Nov 3, 2010
    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Just tried it too on Focused 2.0. Doesn't work. I get a voice message about invalid feature as well.
  5. EagleStrike
    Offline

    EagleStrike New Member

    Joined:
    Mar 3, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Hmm, seems I just tried it myself and I also got the same response. Interesting...
  6. mcp770
    Offline

    mcp770 New Member

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    596
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Nashville
    Its part of the programming menu or hidden menu. Both added back into liberty with the patch provided in the reboot freeze up post. Liberty-test.zip I think it is.
  7. Brennan_Huber
    Offline

    Brennan_Huber Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Messages:
    311
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    0
    Location:
    TN
    Im very interested in this. Im running 2.0 also. So if you guys find out what makes it work post it and im know I would and im sure many others would appreciate it.

    Sent from my DROIDX
  8. mcp770
    Offline

    mcp770 New Member

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    596
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Nashville
    Nothing will make it work unless drod puts out a patch to include the motorola hidden menu and whatever else it needs. I tried the patch from liberty that had the needed files but it didn't work. Maybe if I edit the zip I can get it to install. Let you know.
  9. drod2169
    Offline

    drod2169 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    677
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Someone install 2.0.1 and test it for me, please :)
  10. riahon
    Offline

    riahon New Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Maryland
    Still didn't work for me.
  11. drod2169
    Offline

    drod2169 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    677
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Back to the drawing board, then. Sorry guys.
  12. knoxxiv
    Offline

    knoxxiv New Member

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Worked on stock moto droid1.


    Sent from my Droid using DroidForums App
  13. Nealius
    Offline

    Nealius New Member

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Messages:
    362
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Worked on a rooted D1 also.

    also it rebooted my phone
  14. potatman
    Offline

    potatman New Member

    Joined:
    Mar 4, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    San Francisco Bay Area
    Yep, I can confirm 2.01 didn't fix this. Thanks for getting to this so quickly Drod, I know I'm just a newb on these forums.
  15. bmerrill63
    Offline

    bmerrill63 New Member

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Running 2.0.1 and the hack still doesnt work, got the same message about feature not supported.
  16. mcp770
    Offline

    mcp770 New Member

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    596
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Nashville
Search tags for this page

motorola atrix 2 secret codes